• Haberler
  • Gündem
  • Bu Hafta Survivor'da Kim Elendi? Survivor Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Bu Hafta Survivor All Star'dan Ayrılan Yarışmacı Kim?

Bu Hafta Survivor'da Kim Elendi? Survivor Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Bu Hafta Survivor All Star'dan Ayrılan Yarışmacı Kim?

Survivor All Star 2024 mücadelesi, hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı takım, hafta boyunca tüm dokunulmazlık oyunlarını kaybederek 4 eleme adayı belirledi. Açlık ve tahammülsüzlüğün arttığı takımda, Survivor'da heyecan dolu bir karşılaşma yaşandı. 24 Ocak Çarşamba günü ödül oyunu oynandı ve ardından eleme gecesinde bir yarışmacı veda edecekti. İşte detaylar ve Survivor son bölüm gelişmeleri...

Survivor All Star 2024'te haftanın dördüncü dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım, ada konseyinde eleme adaylarını belirledi. Yaşanan gerginliklerin ardından Özgür rest çekti ve kendisini eleme adayı olarak seçmelerini istedi. Konseyde diğer yarışmacılar, günün eleme adayı olarak Özgür'ü belirledi. İzleyiciler nefes kesen mücadeleyi soluksuz takip ederken, "Survivor kim elendi? Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star'a veda eden yarışmacı kim oldu?" sorularının cevaplarını merak ediyor.

Survivor Ödül Oyunu ve Kazanan Takım

Survivor'da ödül oyunu için kıyasıya mücadele başladı. Açlıkla savaşan kırmızı takım, hem ödül hem de galibiyet için mücadele etti. Ancak, 12-8'lik skorla ödül oyununu kazanan mavi takım oldu. Mavi takım, bu zaferle çokokrem ödülünün sahibi oldu, kırmızı takım ise bir kez daha ödülsüz kaldı.

Bu Hafta Survivor'da Kim Elendi?  Survivor Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Bu Hafta Survivor All Star'dan Ayrılan Yarışmacı Kim?

Survivor Eleme Adayları ve Oyun Yüzdeleri

Survivor'da eleme adayları belirlendi ve gitme potasındaki eşleşmeler şu şekilde gerçekleşti: Turabi-Sercan ve Özgür-Bozok. Bu eşleşmelerden kaybeden Survivor'a veda edecekti. Finalleri belirleyecek olan Turabi ve Özgür için oyun yüzdeleri ise şu şekilde:

  • Sercan: 32
  • Bozok: 39
  • Turabi: 50
  • Özgür: 46

Survivor Kim Elendi ve Geçen Haftanın Sonuçları

Haftanın tüm eleme adayları kırmızı takım içerisinden çıktı. İlk haftalardaki beklenmedik isimler, eleme gecesi için mücadele ettiler. Geçen hafta ise Survivor'da elenen isim SEDA oldu.

Survivor All Star 2024 mücadelesi, gerginlik ve rekabetin dozunu artırarak devam ediyor. İzleyiciler, heyecan dolu anları kaçırmamak için Survivor'ın bir sonraki bölümünü bekliyor.