Sandık Kokusu Dizisi 5. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Sandık Kokusu 5. Bölüm Bugün Var mı? Sandık Kokusu Yeni Bölümde Neler Olacak? 10 Ocak 2024 Show TV Yayın Akışı

Çarşamba günleri ekranlara gelen ve izleyicileri büyüleyen Sandık Kokusu dizisinin bu akşamki yeni bölümüyle ilgili merak dorukta. 10 Ocak Çarşamba günü saat 20.00'da yayınlanan 5. bölüm, izleyicilere duygusal anlar yaşattı. İşte Sandık Kokusu dizisinin yeni bölümü hakkında detaylar ve merak edilenler...

Her Çarşamba ekranlara gelen Sandık Kokusu dizisi, 10 Ocak akşamıyla yine izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı. 5. bölümde Karsu'nun kızı Tılsım ile karşı karşıya gelmesi, dizinin en etkileyici sahnelerinden biriydi. Filiz'in kiracısı Atilla ile ilişkisi gelişirken, Karsu ailesini bir araya getirmenin yollarını düşünmeye başladı.

Karsu, Reha'nın Adana'ya dönmeyeceğini öğrenince harekete geçti. Sevgilisiyle birlikte Tılsım'ı gören Karsu, duyduğu sözler karşısında derin bir çaresizlik yaşadı. Kızının "Ben seni istemiyorum, anla bunu artık!" sözleri, Karsu'nun gözyaşlarına boğulmasına neden oldu.

Beklenen Yeni Bölümde Neler Olacak?

Çarşamba günleri yayınlanan dizinin 5. bölümü, izleyiciler arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Karsu'nun yaşadığı zor anların yanı sıra, Filiz'in kiracısı Atilla'nın dönüşümü de merakla bekleniyor. Reha'nın sevgilisiyle kızı Tılsım'ı aynı masada gören Karsu'nun bu duruma nasıl tepki vereceği, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Sandık Kokusu 5. bölümde, Karsu'nun hem çocuklarına ulaşma çabası hem de annesi Filiz'le ilişkisini yeniden kurma çabaları izleyicileri etkiledi. Boşanma evraklarıyla yemeğe giden Karsu, Tılsım'ı babasıyla kalmak istediğinde başka gerçeklerle yüzleşti. Atilla'nın anlattıkları, aile üyelerini etkiledi ve hikayenin seyri değişti.

Yeni Bölüm Ne Zaman?

Sandık Kokusu dizisinin 5. bölümü, izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Yeni bölüm, 10 Ocak Çarşamba günü saat 20.00'da Show TV ekranlarında olacak.

Sandık Kokusu Oyuncuları

Dizinin başarılı kadrosunda Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Şahin Sancak, İnci Şen, Nalan Okçuoğlu, Arya Bozabalı, Emre Şen, Sedef Pehlivanoğlu, Mina Akdin, Sarp Kaan Altınçapa ve Miray Yeral gibi usta oyuncular yer alıyor.

10 Ocak 2024 Show TV Yayın Akışı

  • 08:00 Bu Sabah
  • 10:00 Kızılcık Şerbeti
  • 12:30 Aslı Hünel ile Gelin Evi
  • 15:00 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
  • 18.45 SHOW Ana Haber
  • 20:00 Sandık Kokusu