• Haberler
  • Magazin
  • Zehra Güneşin Eski Halini Görenler Şoke Oldu! Yıllar Önce Hangi Yarışmaya Katılmış

Zehra Güneşin Eski Halini Görenler Şoke Oldu! Yıllar Önce Hangi Yarışmaya Katılmış

A milli kadın voleybol takımının güzel yıldızı Zehra Güneş sık sık sosyal medyada adını duyuruyor.

Güzel paylaşımları ile takipçilerini arttırıyor. Ünlü voleybolcunun yıllar önce o ses Türkiye’ye katılması sosyal medyayı çok heyecanlandırdı. Güneşin eski halini görenler hem çok şaşırdı hem de buruk bir sevinç duydu.

Milli takımdaki ünlü voleybolcu Zehra Güneş sosyal medya hesabını aktif ve canlı bir şekilde kullanıyor. Her paylaşımı gündem olan Güneş, güzelliği ile oldukça dikkat çekiyor. Her paylaşımı ile ününe ün katmaya devam ediyor.

Eski Hali

24 yaşındaki güzel voleybolcu bu kez yıllar önceki görüntüleri ile sosyal medyada gündem oldu. O dönemlerde 17 yaşında olan Zehra Güneş’in yıllar önce arkadaşı ile katıldığı O Ses Türkiye yarışmasındaki görüntüleri izleyenleri şaşkına uğrattı.

O Ses Türkiye’ye katılan kendisi gibi voleybolcu arkadaşı Öyküye destek olmak için çekimlere gelen Zehra Güneş o anlarda ilgiyi kendine çekmişti. Hem güzelliği hem boyu hem de fiziği görenleri kendisine büyülemişti. Hemen ilgi odağı olmuş dikkatleri üzerine çekmişti.

Acun Ilıcalı Zehra Güneş’i gördüğünde “Öykünün arka tarafta bir kız arkadaşı varmış. O da öykü gibi voleybolcu hatta boyu da 1.90’dan fazlaymış. Şu an arka tarafta kameraya ayarlıyorlar arkadaşını görebilmemiz için.” Demişti.

Stüdyodaki seyirciler ve jüri üyeleri Zehra Güneş’in genç yaşındaki fiziğini çok şaşırmış ve beğenmişti.