• Haberler
  • Gündem
  • Yanan Otomobilden Atlayan 4 Kişi Son Anda Canını Kurtardı

Yanan Otomobilden Atlayan 4 Kişi Son Anda Canını Kurtardı

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde hareket halindeki araç birden motor aksamından yanmaya başladı, kısa süre içerisinde alevlerin sardığı otomobilde bulunan 4 kişi kendilerini son anda araçtan dışarıya attı, yanan araç hurdaya dönerken olay kameralar tarafından görüntülendi.

Olay,  sabah saat 09;30 sıralarında İstanbul'un Sultangazi ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu Cebeci Tüneli çıkışı Sultangazi yönünde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, Kağıthane'den Başakşehir yönüne doğru hareket halinde olan ve içerisinde 4 kişinin olduğu Muammer Tanrıverdi'nin kullanmakta olduğu 34 SL 1201 plakalı otomobil, hareket halindeyken birden motor aksamından yanmaya başladı. Aracın alev aldığını fark eden 4 kişi aracı kenara çekerek son anda kendilerini dışarıya attılar. Kıza zaman içerisinde alevlerin kapladığı otomobil kullanılamayacak hale geldi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ifatiye ve polis ekipleri müdahalede bulunarak, yangın söndürüldükten sonra soğutma çalışmaları yaptı. 

Olay anı kameralara yansıdı

Hareket halinde motor bölümünden alevler çıkan otomobil kullanılamayacak hale geldiği anlar ise cep telefonuyla kameralara kaydedildi. Kamera görüntülerinde aracın alevler içerisinde yandığı, daha sonra ise olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahale etmesi sonucunda söndürüldüğü görüldü.