• Haberler
  • Magazin
  • Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Gündemden Düşmüyor! Şimdi De Çantası Olay Oldu

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Gündemden Düşmüyor! Şimdi De Çantası Olay Oldu

Ekranların sevilen dizileri arasında yer almakta olan Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu, her hareketi ile gündem yaratmaya devam ediyor. Daha önce Mert Yazıcıoğlu ile olan 4 senelik ilişkisini bir çırpıda bitiren Saraçoğlu, ardından dizi partneri olan Mert Ramazan Demir ile büyük bir aşka yelken açmıştı

Ekranların sevilen dizileri arasında yer almakta olan Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu, her hareketi ile gündem yaratmaya devam ediyor. Daha önce Mert Yazıcıoğlu ile olan 4 senelik ilişkisini bir çırpıda bitiren Saraçoğlu, ardından dizi partneri olan Mert Ramazan Demir ile büyük bir aşka yelken açmıştı. Bu olaylarla gündemde sık sık yer alan ünlü oyuncu, şimdi de çantası ile gündeme geldi.

Son döneme damgasını vuran isimlerden olmayı başaran Afra Saraçoğlu, gerek Yalı Çapkını dizisindeki oyunculuğu ile gerekse de özel hayatı ile gündemde kalmaya devam ediyor. Daha önce meslektaşı olan Mert Yazıcıoğlu ile uzun süreli bir ilişki sürdüren Saraçoğlu’nun adı, rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile anılmaya başlamıştı. Kısa bir süre içerisinde Yazıcıoğlu ile ilişkisini sonlandıran Saraçoğlu, bu haberin üzerinden çok geçmeden Mert Ramazan Demir ile dudak dudağa bir şekilde objektiflere yakalanmıştı.

Bu yaşananlardan kısa bir süre sonra ise Mert Ramazan Demir ile ayrıldığı iddiaları, magazin gündemine bombe gibi düşmüştü. Ancak bu ayrılığın kısa sürdüğü ve ikilinin yeniden barıştığına dair yeni haberler gündemde yer almıştı. İkilinin ilişkilerini gözlerden uzak bir şekilde yaşadığını düşünülüyor.

Şimdi De Çantası İle Olay Yarattı

Magazin gündeminden bir türlü düşmeyen Afra Saraçoğlu, son olarak çantası ile gündem yaratmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde diziden arkadaşı olan Öznur Serçeler’in de rol almış olduğu müzikale giden Afra’nın tarzı pek çok kişinin dikkatini çekmişti.

Saraçoğlu’nun kombini ve tarzı dikkat çekerken, gündem yaratan şey ise çantası oldu. Sosyal medyada yer alan iddialara ve paylaşımlara göre, ünlü oyuncunun. Taşıdığı çantanın fiyatının 74 bin TL civarında olduğu söyleniyor. Fiyatın ortaya çıkması ile sosyal medyadaki pek çok kişi, çantanın fiyatının inanılmaz olduğu ile ilgili yorumlarda bulundu ve paylaşımlar yaptı. Afra Saraçoğlu’nun önümüzdeki günlerde de sık sık gündeme geleceği düşünülüyor.