• Haberler
  • Magazin
  • Wilma Elles Sonunda Sırrını Açıkladı! 20 Gün İçinde 10 Kilo Verdi!

Wilma Elles Sonunda Sırrını Açıkladı! 20 Gün İçinde 10 Kilo Verdi!

Hayatımıza 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' isimli dizide canlandırdığı Caroline karakteri ile giren Wilma Elles, son dönemde özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Hayatımıza “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” isimli dizide canlandırdığı Caroline karakteri ile giren Wilma Elles, son dönemde özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Avukat Mehmet Şah Çelik ile evli olan Elles, yakın bir zamanda üçüncü çocuğunu doğurmuştu. Doğumdan sonra hızlı bir şekilde kilo veren Elles, zayıflama sırlarını sevenleri ile paylaştı.

Bir zamanların efsane dizileri arasında yer almayı başaran “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” isimli dizide Caroline karakteri ile gündeme bomba gibi düşen Wilma Elles, son dönemde ise özel yaşamı ile sık sık gündeme gelmekte. Daha önce, Kerem Göğüş ile bir birliktelik yürüten Elles, 2015’te ikiz bebek annesi olarak gündemde yer almıştı. 2019 yılına gelindiğinde ise Kerem Göğüş ile ilişkisini sonlandırdığını belirten Elles, 2022 senesinde ise Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine gitmişti. Güzel oyuncu, bu evlilikten de Ekim ayında bir çocuk daha dünyaya getirdi. Üç çocuk olan Elles, formu ve hızla zayıflaması ile dikkatleri üzerine çekti. Wilma Elles, 20 gün içinde 10 kiloyu nasıl verdiği sırrını ise sevenleri paylaşmaktan geri durmadı.

İşte Wilma Elles’in Hızla Kilo Verdiren Önemli Sırrı

Milat ve Melodi adını vermiş olduğu ikiz bebekleri olan Wilma Elles, Ekim ayı içerisinde 3. çocuğunu da dünyaya getirdi. Elles, bu bebeğine ise Tiara Manolya ismini verdi. Üç çocuk annesi olan Elles, doğum sonrası verdiği kilolarla gündeme geldi.

Wilma Elles’in aktarmış olduğuna göre, hamilelik süresinde toplam 18 kilo alan oyuncu, yaşam koçu ile birlikte 20 gün içerisinde bunun 10 kilosunu vermiş. Kısa sürede bu kadar kilo veren oyuncunun sırrı, pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Elles ise kilo verme ile ilgili önemli sırlarını kamuoyu ile paylaştı. Bu süreçte hem annelik hem de çalışma yaptığını ifade eden güzel oyuncu, sadece 8 kiloluk bir fazlalığının kaldığını ifade etti.

Wilma Elles, yeni doğum yaptığı için spor yapmadığını ve spor yapmanın yasak olduğunu belirtti. Ünlü oyuncu, bu şekilde zayıflamasının niyetle, frekanslarla ve şükürle gerçekleştiğini ifade etti. Vücudumuza baktığımız gibi ruhu beslemenin de önemli olduğunu ifade eden oyuncu, kitap okumanın, bilgili ve akıllı insanlarla sohbet etmenin de hayatı üzerindeki olumlu etkilerinden söz etti. Elles’e göre işin sırrı ruhu beslemekte.