• Haberler
  • Magazin
  • 'Var Böyle Tipler' Kıvanç Talu ve Eşine Dair Şok Edici Yeni İddialar!

'Var Böyle Tipler' Kıvanç Talu ve Eşine Dair Şok Edici Yeni İddialar!

Son zamanda yaşanan gelişmelerle gündemden düşmeyen Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'ya dair yeni iddialar ortaya atıldı.

Son zamanda yaşanan gelişmelerle gündemden düşmeyen Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’ya dair yeni iddialar ortaya atıldı. Yakın çevresini dolandırdı iddiası ile gündeme gelen ünlü çifte dair yeni detaylar ve iddialar da ortaya çıktı. Her detayı ile şok yaratan olay, gündemde kalmaya devam ediyor.

“Var Böyle Tipler” hesabı ile ünlenen fenomen Kıvanç Talu, bir dönem Çok Güzel Hareketler isimli programda da yer almıştı. Pek çok kişi tarafından ilgi ile takip edilen Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, son dönemde sürekli gündemde yer alıyor. Reklam kampanyası nedeni ile yakın çevresinden para toplayan Talu çiftinin, ortadan kaybolması ve paraları alıp kaçtıkları iddiası gündeme bomba gibi düşmüş oldu.

Söylendiğine göre Talu çiftine pazartesi gününden beri hiçbir şekilde ulaşım sağlanamıyor. Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun kendi kişisel hesapları ile birlikte “Var Böyle Tipler” hesabı da kapatılmış olarak gözüküyor. Bu durum, bir süredir zaten dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak gündeme gelen yeni detaylar, çiftin büyük bir dolandırıcılık işi içerisinde olduğu konusunda iddialara neden olmakta.

Kaçmadan Önce Veda Partisi Yapmışlar

İddialara göre Talu çifti, yeni bir reklam kampanyası için paraya ihtiyaç duyduklarını ve bu yolda kendilerine destek olanlara, karlı bir şekilde geri ödeme yapacaklarını söylemişler. Reklam için yatırım yaptıklarını söyleyerek, arkadaşlarından çalışanlarına kadar pek çok kişiden para topladıkları söylenen çiftin 100 milyon TL’ye kadar para toplamış olduğu ifade ediliyor.

Anlatılanlara göre çift, yatırım ortaklığı teklif ederek yakın çevrelerinden para toplamaya başlamış. En fazla 40 gün içerisinde, kendilerine verilen miktarın daha fazlasını geri ödeyeceklerini söyleyen çift, bir süre de olsa oyalamayı başarmışlar. Bu durumun Şubat ayından beri devam ettiği de söylentiler arasında. Bu durum bu şekilde aylarca devam etse de çift 16 Ekim itibari ile gözlerden kayboldu ve ulaşılamaz oldu. İddialara göre mağdurların arasında çiftin çok yakın arkadaşları, şoför ve kuaförleri gibi çalışanlarının da yer aldığı söylenmekte.

Talu çiftine dair bir başka iddia ise ortadan kaybolmadan önce evlerinde veda partisi vermiş olmaları. Söylentilere göre Kenan Doğulu’nun da bu partide yer aldığı iddia edilmişti. Ancak ünlü şarkıcı, Kıvanç’ı tanısa bile böyle bir partiye katılmadığını açıkça ifade etti. Partiye katılanın Kenan Doğulu değil de onun bir vokalisti olduğu ortaya çıktı.

Öte yandan Talu çiftinin mağdur etmiş olduğu 42 kişi toplu şekilde suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor. Diğer yandan bireysel olarak savcılığa gidenler de mevcut. İddialara göre Talu çifti Tiflis’e kaçmış olabilir. Bir diğer iddia ise 1 Kasım’da çiftin konuya dair açıklama yapması bekleniyor.