• Haberler
  • Gündem
  • Togg Sedan'ın Yollara Çıkacağı Tarih Açıklandı! İlk Tarih Ne Zaman

Togg Sedan'ın Yollara Çıkacağı Tarih Açıklandı! İlk Tarih Ne Zaman

Türkiye'nin hem yerli hem de elektrikli otomobili Togg SUV modelinin ardından şimdi de Sedan modeli ile yollara çıkmaya çalışıyor.

Togg CEO’su Gürcan Karataş, Togg’un C segmenti binek modelinin yollara çıkacağı tarihi bizlerle paylaştı.

Gazetecilere üretim hattını gezdiren Gülcan Karataş yeni hedefleri hakkında önemli bilgileri de paylaştı. Ayrıca Togg  teknoloji kapsülünü gezdirerek üretim hakkında detaylı bilgi verdi.

Ekonomim’den Hakan Güldağ’ın aktardıklarına göre, Togg yönetimi ve bir grup gazeteciyle birlikte Gemlik fabrikasında bir araya gelerek yapım aşamalarını ve ürünleri incelediler. Fabrikadaki diğer ürünleri yapım aşamalarını birlikte inceleyip tartıştıktan sonra gazetecilerle sohbet edip Togg’un yeni ürünü hakkında açıklama yaptılar.

Piyasaya Çıkıyor

Buna göre mevcut SUV modeli ile birlikte SUV olmayan C segmenti yeni bir binek araç üzerine çalıştıklarını anlatan Togg CEO’su Gürkan Karataş yeni araç için 2024 yılı sonunda tasarımı tamamlayıp 2025 yılı başında ise yollara çıkmayı hedeflediklerini belirtti.

Mevcut modeli ile birlikte yeni modelinin tasarımı için yoğun bir tempo ile çalıştıklarını açıklayan Karataş yeni yılda yeni modeli yetiştirmeye çalıştıklarını da ekledi.

Ülkemizin yerli ve milli otomobili Togg’un yeni aracı hala tasarımı ve yapım aşaması devam ediyor. Umarım yeni yıla yetişir ve almak isteyenler alıp kullanabilir. Yeni teknoloji, elektrikli olması, farklı ve özgün tasarımı sebebiyle oldukça dikkat çeken tok otomobilleri gerçekten çok kullanışlı ve ilgi çekici bir yanı var.