• Haberler
  • Gündem
  • Tekirdağ'da Yarın Okullar Tatil mi? Tekirdağ'da 10 Ocak Çarşamba Günü Kar Tatili Var mı?

Tekirdağ'da Yarın Okullar Tatil mi? Tekirdağ'da 10 Ocak Çarşamba Günü Kar Tatili Var mı?

Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, beklenen kar yağışı nedeniyle Süleymanpaşa ve Şarköy ilçelerindeki taşımalı eğitim alanındaki okulları etkiledi. Malkara ilçesinde de taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilere öğleden sonra ve 10 Ocak 2024 Çarşamba günü için eğitim-öğretime ara verildi. Aynı şekilde, Muratlı ilçesinde resmi ve özel tüm temel eğitim ve ortaöğretim okulları, 09 Ocak Salı günü öğleden sonra ve 10 Ocak 2024 Çarşamba günü olmak üzere bir gün süreyle tatil edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından Tekirdağ'da kuvvetli rüzgar etkili oldu ve yüksek kesimlerde hafif kar yağışı başladı. Çorlu Atatürk Havalimanı'nda planlanan eğitim uçuşları, fırtına nedeniyle iptal edildi. Aynı zamanda Tekirdağ ve Marmaraereğlisi ilçelerinde balıkçılar, fırtına nedeniyle denize açılamadı. Tekirdağ kent merkezi ile Çorlu ilçesinde sabah saatlerinde kar yağışı başladı ve bazı yerler beyaza büründü. Kar yağışının ilerleyen saatlerde etkisini artırması bekleniyor.

Kar Tatili Detayları

Bu kapsamda, Tekirdağ'da kar tatili ile ilgili detaylar şu şekilde:

  • Süleymanpaşa ve Şarköy ilçelerindeki taşımalı eğitim kapsamındaki okullar için 09 Ocak 2024 Salı günü öğleden sonra eğitim-öğretime ara verildi.
  • Malkara ilçesinde 09 Ocak Salı günü taşımalı eğitim kapsamında öğrenciler için eğitim-öğretime öğleden sonra ve 10 Ocak 2024 Çarşamba günü resmi ve özel tüm temel eğitim ve ortaöğretim okullarında 1 gün süreyle tatil edildi.
  • Muratlı ilçesinde 09 Ocak Salı günü öğleden sonra ve 10 Ocak 2024 Çarşamba günü resmi ve özel tüm temel eğitim ve ortaöğretim okullarında 1 gün süreyle tatil edildi.