• Haberler
  • Spor
  • Portekizli Teknik Adam İlk Maçına Çıkıyor! Beşiktaş-Fatih Karagümrük

Portekizli Teknik Adam İlk Maçına Çıkıyor! Beşiktaş-Fatih Karagümrük

Beşitaş JK kulübü yeni teknik direktörü Fernando Santos, Fatih Karagümrük karşında ilk maçına çıkıyor.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında 13/01/2024 tarinde saat 19:00'da oynanacak olan maçta Fatih Karagümürük'ü evinde ağırlayacak Ligin 19 haftalık ilk bölümünde beklentileri karşılayamayan siyah-beyazlı ekip 10 galibiyet, 7 yenilgi ve 2 beraberlik sonunda 32 puan toplayarak 4. sırada yer alıyor.

Fatih Karagümrük takımı ise  20 puanla 15. sırada kendisine yer buluyor. Siyah beyazlı ekipte Fernando Santos ilk maçına bu akşam çıkacak. 

Beşiktaş'ta başkan Hasan Arat yönetim altında göreve getirilen Portekizli teknik adam Fernando Santos, bugün ilk kez siyah-beyazlı takımın başında sahaya çıkacak.

Beşiktaş takımında 5 eksik!

Siyah-beyazlı ekipte sezonu kapatan Alex-Oxlade Chamberlain, Afrika Uluslar Kupası için milli takım kamplarında bulunan Omar Colley ve Daniel Amartey ile kadro dışı bırakılan ve ülkesinin milli takımına çağrılan Vincent Aboubakar kadroda forma şansı bulamayacaklar.

Kadro dışı bırakılan oyunculardan Valentin Rosier'in durumu ile ilgili  henüz kesin bir bilgiye ulaşılmadı.

Sarı kart cezası nedeniyle Beşiktaş'ın 4-0 kazandığı Çaykur Rizespor deplasmanında görev yapamayan Salih Uçan, cezasını tamamladı. Tecrübeli oyuncu, Santos'un forma vermesi halinde bugünkü karşılaşmada görev yapacak.