Metin Uca Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nde araç kullandığı sırada rahatsızlanarak trafik kazası geçirmesi sonucu entübe olan 62 yaşındaki tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca hayatını kaybetti.

Ünlü sunucu Metin Uca'nın hayatını kaybettiğini  menajeri Kübra Kalem Baykara tarafından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. 

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde araç kullandığı esnada rahatsızlanarak trafik kazası geçiren ünlü sunucu Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavisi başlamıştı. 

Tedavi gördüğü hastanede entübe olan Metin Uca bugün saat 01:30 sıralarında hayata veda etti. Bu acılı haberi ünlü sunucunun menajeri olan Kübra KAlem Baykara tarafından sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duyurdu. 

Cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na Kaldırıldı

Kocaeli'nde yaptığı trafik kazası nedeniyle tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybeden tiyatrocu ve sunucu Metin Uca'nın cenazesi inceleme yapımak üzere Yenibosna Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. 

Koceli'nin Dilovası ilçesinde araç kullandığı esnada rahatsızlık geçirerek kaza yapan ünlü sunucu Metin Uca, Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. En son tedavi gördüğü hastanede entübe edilen Metin Uca saat 01.30 sularında hayatını kaybetti. Uca’nın cansız bedeni incelenmek üzere Yenibosna Adli Tıp Kurumu Morgu’na getirildi.