• Haberler
  • Magazin
  • MasterChef Alican Herkesin Önünde Konuştu: 'Doktorlar Bırak Dedi!'

MasterChef Alican Herkesin Önünde Konuştu: 'Doktorlar Bırak Dedi!'

Ekranların sevilen ve ilgi ile takip edilen programlarından olan MasterChef, son dönemde sık sık gündeme geliyor. Bu kez de sevilen yarışmacı Alican'ın yapmış olduğu açıklamalar dikkat çekti. Son günlerde, yaşadığı sağlık problemleri nedeni ile zor günler geçiren Alican, doktorların kendisine bırakması gerektiğini söylediğini belirtti.

MasterChef All Star, her günü ayrı bir olayla son zamanlarda en çok konuşulan programlardan birisi olmayı başardı. Finale yaklaştıkça rekabetin giderek arttığı ve gerilimin yükseldiği programda bu kez bambaşka bir konu gündem oldu. Bir süredir hastalığı ile zor günler geçiren Alican Sabunsoy, doktorların kendisine söylemiş olduklarını dile getirdi. Alican’ın konuşması sonrası, pek çok izleyici bu yarışmacının MasterChef’i bırakıp bırakmayacağını merak ediyor.

MasterChef Alican’dan Şok Açıklamalar

Her dönem ilgi ile takip edilen MasterChef programının 2019 sezonundaki yarışmacılarından olan Alican Sabunsoy, şimdi de MasterChef All Star kadrosunda yarışmaya devam ediyor. Yarışmanın 2019 sezonunu ikincilikle bitiren Alican, MasterChef All Star’da zor günlerden geçiyor.

Sağlık sorunları ile ilgili zor günler geçiren Alican, doğuştan gelen bir hastalığı olduğu ve bu nedenle de zaman zaman atak geçirdiğini ifade etmişti. Son programda ise Alican, çok rahatsızlandığını ama bunu çok da dile getirmek istemediğini ifade etti. Durumun kendi motivasyonunu düşürebildiğini belirten Alican, kalıtsal bir kan hastalığı olduğunu da söyledi. Hastalığı ile ilgili olarak zamansız bir şekilde atak geçirdiğini ifade eden yarışmacı, o dönemlerde çok ağrı çektiğini ve bu ağrılardan dolayı odaklanamadığını ve bu durumun kendisini çok düşürdüğünü de ifade etti.

Ataklar yaşamış olduğu bu dönemde kendisine iğne verildiğini belirten Alican, doktorların kendisine bu mesleği bırakmasını söylediklerini de iletti. Ancak Alican, bu saatten sonra mesleğini bırakmayacağını da vurguladı.

Program esnasında sağlık durumu ile ilgili detaylara yer veren Alican’ın MAsterChef All Star’ı bırakıp bırakmayacağına dair ise net bir açıklama yapılmadı. İlerleyen bölümlerde Alican’ın neler yapacağı izleyiciler ve sevenleri tarafından merak ediliyor.