• Haberler
  • Gündem
  • Kreşte uyuyan 21 aylık bebeğe tokat atan öğretmen tutuklandı!

Kreşte uyuyan 21 aylık bebeğe tokat atan öğretmen tutuklandı!

Gaziantep'te, özel bir kreşte öğretmen Betül K., uyuyan 21 aylık M.D.Ö.'ye tokat attı. Olay güvenlik kamerasına yansırken, bebeğin Avukat annesi Gündoğdu Özer, kreşin ilişiğini kestiği öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kreşte Şiddet Skandalı: 21 Aylık Bebeğe Tokat Atıldı

Olay, 8 Ekim tarihinde Pancarlı Mahallesi'ndeki özel bir kreşte yaşandı. Kreşte öğretmenlik yapan Betül K., uyuduğu sırada 21 aylık M.D.Ö.’ye tokat attı. Olayın ardından öğretmen, M.D.Ö.’nün annesi Avukat Gündoğdu Özer’i arayarak, çocuğun yanağının üzerine uyuduğunu ve bu nedenle yüzünde iz oluştuğunu iddia etti. Ancak, ailesi kreşe gittiklerinde bebeğin yüzünde parmak izleri bulunduğu görüldü. Aile, çocuğun şiddet gördüğünden şüphelenerek hastaneye gidip darp raporu aldı ve öğretmenden şikayetçi oldu. Kreşin güvenlik kamerası görüntüleri incelendiğinde ise Betül K.’nin M.D.Ö.’ye tokat attığı anlar net bir şekilde görüntülendi.

OLAY KAMERADA

Yüzünde kızarıklık oluşan M.D.Ö.’nün öğretmeni tarafından darp edilmesi saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde öğretmen Betül K.’nin bebeğe tokat attığı ve ardından battaniye ile üzerini kapatarak uyutmaya çalıştığı görüldü.

‘HOCA BENİ ARAYINCA ANLADIM’

M.D.Ö.’nün annesi Avukat Gündoğdu Özer, olayı öğretmen Betül K.’nin araması üzerine anladıklarını ve eşinin çocuğu kreşten alınca yüzünde kızarıklık olduğunu fark ettiklerini söyledi. Kreş yetkilileri ile görüştüklerini ancak şiddet olayını kabul etmediklerini söyleyen Özer, hastaneye gidip darp raporu aldıklarını ve raporda yüzdeki kızarıklığın dış darbe ile meydana geldiği yazdığını söyledi. Bunun üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını anlatan Gündoğdu Özer, “Olayı geçen hafta salı günü kreş hocasının beni araması üzerine fark ettim. Yanağının üzerine uyuduğunu ve yanağında uyumaya bağlı iz ve şişlik oluştuğunu söyledi. Ben fotoğraf atmasını istedim ama attığı fotoğraf tatmin edici değildi. Durumu eşime anlattım ve eşim gidip çocuğu kreşten aldı. Eşim bana çocuğun fotoğrafını attı. Fotoğraflarda sol yanağında parmak izleri olduğunu gördüm. Şüphelendik. Kendileri ile iletişime geçmek istedik. Şiddet olayını asla kabul etmediler. Bunun üzerine hastaneye gidip doktordan darp raporu aldık. Oradaki doktora da sordum bana dıştan gelen bir darbeye bağlı ekimoz oluştuğunu söyledi” dedi.