• Haberler
  • Gündem
  • Konuşanlar Yeni Sezon Tarihi Ne Zaman? Hasan Can Kaya Konuşanların Yeni Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?

Konuşanlar Yeni Sezon Tarihi Ne Zaman? Hasan Can Kaya Konuşanların Yeni Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?

Her insanın farklı bir hikaye olduğu 'Konuşanlar' efsanesinde kahkahayla geçen bir sezon daha sona erdi. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla ekrana gelen 'Konuşanlar' programının sezon finalinin ardından izleyiciler yeni sezonun ne zaman başlayacağını merakla beklemeye başladı. İşte detaylar...

Tanıtımları YouTube'da, tüm bölümleri ise Exxen platformunda yayınlanan "Konuşanlar" güldürüsünde 150 bölüm geride kaldı. Ünlü komedyen Hasan Can Kaya’nın sunumuyla ekrana gelen programın 150. bölümü, sezon finali olarak haziran ayının son haftasında yayınlandı. Birbirinden komik ve enteresan hikayelerin yer aldığı "Konuşanlar" efsanesinde son bölümün ardından izleyiciler yeni sezonun tarihine odaklandı.

KONUŞANLAR YENİ SEZON NE ZAMAN?

"Konuşanlar" programının 150. bölüm sezon finali, haziran ayının son haftasında ekrana geldi. Stüdyoda kahkaha seslerinin eksik olmadığı "Konuşanlar" efsanesinde yaz aylarının gelmesiyle birlikte sezona ara verildi. Hasan Can Kaya’nın sunumuyla ekrana gelen programın yeni sezon tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak, eylül ayında tekrar başlayacağı tahmin ediliyor. Birbirinden komik hikayeleriyle izleyenleri ekran başına kilitleyen "Konuşanlar" programının yeni sezon tarihi açıklandığında haberimizi güncelleyeceğiz.