• Haberler
  • Gündem
  • İnci Taneleri Dizisi Piraye Kimdir? İnci Taneleri Selma Ergeç Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir?

İnci Taneleri Dizisi Piraye Kimdir? İnci Taneleri Selma Ergeç Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir?

Kanal D'nin merak uyandıran yeni dizisi İnci Taneleri, 25 Ocak Perşembe günü seyirciyle buluştu. Bu dizide Selma Ergeç, büyüleyici bir performans sergileyerek adından söz ettirdi. İnci Taneleri dizisinin hayranları, güzel oyuncunun hem kariyerine odaklanırken hem de diziye büyük bir ilgi gösterdi. İnci Taneleri'nin başrol oyuncusu Selma Ergeç'e odaklanan meraklı gözler, İnci Taneleri'nin başlamasıyla birlikte daha da arttı. Peki, İnci Taneleri'nde Piraye karakteri kimdir ve Selma Ergeç'in hayatı nasıl şekillenmiştir? İşte bu soruların cevapları...

Yeni dönemin merakla beklenen dizisi İnci Taneleri, 25 Ocak Perşembe günü ekranlarda boy göstermeye başladı. Bu dizide Selma Ergeç'in canlandırdığı karakter, Piraye, izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Yılmaz Erdoğan'ın başrolde olduğu İnci Taneleri, Dilber şarkısıyla dikkat çekiyor ve 25 Ocak'ta seyirciyle buluştu. Azem Yücedağ ile birlikte yola çıkan dizinin hikayesi, oldukça ilgi çekici.

Azem Yücedağ ve Piraye'nin Öyküsü

İnci Taneleri'nin ana karakterlerinden Azem Yücedağ, eşi Hande'yi öldürmekle suçlanmaktadır. Hapisten çıktıktan sonra pavyonda çalışan Dilber ile arasında başlayan ilişki, diziye farklı bir boyut kazandırıyor. Edebiyat öğretmeni Azem'in hapisten çıkışıyla birlikte Dilber'in hikayesi de başlamış oluyor. Pavyon dansçısı olan İnci Taneleri Dilber, evin barkın yok mu şarkısıyla izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Dizide ise Piraye karakteri, Azem'in en yakın çevresinden biri olarak dikkat çekiyor.

İnci Taneleri Dizisi Piraye Kimdir? İnci Taneleri Selma Ergeç Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir?

Selma Ergeç: Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Selma Ergeç, 1 Kasım 1978 tarihinde Almanya'nın Hamm şehrinde doğdu. Annesi Alman, babası Türk olan Ergeç, mankenlik, sinema ve dizi oyunculuğu alanlarında kariyer yapmaktadır. Tıp fakültesinde okurken Türkiye'ye staj için gelen Ergeç, bir oyuncu arayışında keşfedildi. Tıp fakültesinden ayrılarak 2001 yılında Best Model of Turkey yarışmasında En İyi Yürüyen Manken seçildi.

Selma Ergeç, Emre Altuğ'un Sıcak albümündeki Gidecek Yerim Mi Var şarkısının video klibinde yer aldı. Oyunculuk kariyerine Böyle mi Olacaktı dizisi ile başlayan Ergeç, Yarım Elma, Şöhret, Körfez Ateşi ve Hırçın Kız gibi dizilerde rol aldı. Geniş kitlelere adını duyuran Selma Ergeç, Asi adlı dizide Defne karakterini canlandırdı. Halide Edib Adıvar'ın romanından uyarlanan Kalp Ağrısı dizisinde Azize karakterine hayat veren Ergeç, 26 Eylül 2015 tarihinde Can Öz ile evlendi. Çiftin düğünü Almanya'da gerçekleşti ve Yasmin adını verdikleri kızları 8 Nisan 2016'da dünyaya geldi.