• Haberler
  • Ekonomi
  • Emeklilere Müjde! Promosyon Ödemeleri Yükseltildi! İşte Güncel Miktarlar

Emeklilere Müjde! Promosyon Ödemeleri Yükseltildi! İşte Güncel Miktarlar

Ülkedeki ekonomik durum sıkıntılı bir süreçten geçerken, bu durumdan en çok etkilenen emekliler, banka promosyonlarını yakından takip ediyor. Son süreçte birçok banka, emekli promosyon miktarlarını güncellemiş durumda

Ülkedeki ekonomik durum sıkıntılı bir süreçten geçerken, bu durumdan en çok etkilenen emekliler, banka promosyonlarını yakından takip ediyor. Son süreçte birçok banka, emekli promosyon miktarlarını güncellemiş durumda. En yüksek promosyon veren bankalar ise emekli vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Gerek kamu bankaları gerekse özel bankalar emekliler için yapmış oldukları promosyon ödemelerini ve çeşitli kampanyalarını güncellemiş durumda. Maddi açıdan pek çok emeklinin maddi açıdan sıkıntı yaşaması nedeniyle, bu promosyonlar emekli vatandaşlar için büyük bir öne sahip diyebiliriz. Ülkede uzun yıllardır hizmet vermekte olan ING Bank ve Akbank, yeni promosyon miktarları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

En Yüksek Emekli Promosyonu ve Güncel Rakamlar

Türkiye’nin önde gelen bankaları arasında yer alan Akbank ve ING Bank, emekliler için vermekte olduğu promosyon miktarlarını güncelledi. Her iki banka da emeklilerin almış olduğu aylık miktarına göre farklı promosyon ödemeleri yapıyor.

Akbank’ın güncel promosyon miktarlarına baktığımızda, emekli maaşı olarak 3 bin 500 TL’ye kadar alanlara 6 bin TL promosyon ödemesi yapılıyor. Emekli maaşı 3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL aralığında olanlara ise ödenen miktar 7 bin TL oluyor. Eğer emekli kişilerin aylığı 7 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında ise bu kişinin promosyon ödemesi 9 bin TL olarak yapılıyor. Son olarak maaşı 10 bin TL ve üzerinde olan emeklilere ise 10 bin TL emekli promosyonu verilmekte. Bununla birlikte ek şartları sağlayan emeklilere fazladan 2 bin TL daha promosyon ödemesi yapılabiliyor.

ING Bank’ın promosyon ödemelerine baktığımızda ise maaş miktarı 3 bin 500 TL civarında olanlar 5 bin 100 TL ödeme alabiliyor. 3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL arasındaki maaşlar için ise promosyon ödeme miktarı ise 5 bin 950 TL olarak belirlenmiş durumda. Maaşı 7 bin 500 ile 10 bin TL arasında olanlar 7 bin 650 TL’lik ödeme alırken, emekli maaşı 10 bin TL ve üzerinde olanlar ise 8 bin 500 TL miktarında promosyon alabiliyor. Ayrıca ek şartları sağlayanlara ise 4 bin TL civarında ek ödeme de yapılıyor.