• Haberler
  • Gündem
  • Dilek Taşı Dizisi 18. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Dilek Taşı Harun Rona Diziden Ayrılıyor mu? Dilek Taşı Harun Bey Öldü mü? Dilek Taşı Harun Rona Kimdir?

Dilek Taşı Dizisi 18. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Dilek Taşı Harun Rona Diziden Ayrılıyor mu? Dilek Taşı Harun Bey Öldü mü? Dilek Taşı Harun Rona Kimdir?

Dilek Taşı dizisinin geçen hafta çarşamba günü ekrana gelen son bölümünde, Figen'in gerçek annesi Fatma'nın belirmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal aldı. Harun Rona, dizide son nefesini verdi ve cesedinin ortadan kaldırılma sorumluluğu karısı Macide'ye düştü. Peki, Dilek Taşı Harun Rona gerçekten öldü mü? Ahmet Mark Somers, Harun bey karakterinden diziden ayrıldı mı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları...

Dilek Taşı Harun Rona'nın akıbeti, her hafta çarşamba günleri izleyicileri ekrana kilitleyen bu dram dolu dizideki bir sona işaret ediyor. Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Dilek Taşı dizisinde Harun Rona'nın selası okundu. Harun bey, kanlar içinde yere yığıldı ve Figen'in gerçek annesi Fatma'nın gelişi, dizinin en büyük sırlarını ortaya döktü.

Harun Rona Diziden Ayrıldı mı?

Dilek Taşı dizisinde, Harun Rona'nın ölümüyle birlikte gerçeklerin perde arkası da aydınlanmaya başladı. Figen'in babası olduğunu öğrenen Harun, Figen'in bu bilgiden habersiz olduğunu fark etti. Bu gizemli kadın, Harun'un babası olarak bilinen karakterini kaybetmesine sebep oldu. Fatma ve Macide arasındaki çatışmanın sonunda, Ronaların sahte yüzleri gün yüzüne çıktı. Dizideki bir dönüm noktasında, Harun'u vuran Fatma, Harun Rona'nın cesedini karısı Macide'ye gömdürdü. Bu dramatik olay, ünlü oyuncu Ahmet Mark Somers'ın Dilek Taşı dizisine veda etmesine neden oldu.

Dilek Taşı Dizisi 18. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Dilek Taşı Harun Rona Diziden Ayrılıyor mu? Dilek Taşı Harun Bey Öldü mü? Dilek Taşı Harun Rona Kimdir?

Dilek Taşı 18. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Dilek Taşı dizisinin 18. yeni bölümü bu akşam yani 10 Ocak 2024 Çarşamba günü akşam saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacaktır.

10 Ocak 2024 Çarşamba Günü Kanal D Yayın Akışı

09:00 Neler Oluyor Hayatta

11:00 Camdaki Kız

13:00 Gelinim Mutfakta

16:00 Aşk ve Umut

17:30 Arka Sokaklar

18:30 Kanal D Ana Haber

20:00 Dilek Taşı

00:15 Üç Kız Kardeş

Dilek Taşı Dizisi 18. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Dilek Taşı Harun Rona Diziden Ayrılıyor mu? Dilek Taşı Harun Bey Öldü mü? Dilek Taşı Harun Rona Kimdir?

Dilek Taşı Harun Rona Kimdir?

Dilek Taşı dizisinin unutulmaz karakteri Harun Rona'ya hayat veren Ahmet Mark Somers, 1959 İzmir doğumlu bir sanatçıdır. Eğitimini İzmir'de tamamlayan Somers, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gösteri Sanatları Ana Bilim Dalı Tiyatro – Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. 31 yıllık kariyerinde Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yapan sanatçı, aynı zamanda Stuttgart'ta Madımak adlı Köy Seyirlik Oyununun derlemesini ve rejisini üstlendi. Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde ders veren Somers, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde de çeşitli derslerde bulundu. Ahmet Mark Somers, son olarak Dilek Taşı dizisinde unutulmaz bir performans sergileyerek izleyicilerle buluştu.