• Haberler
  • Spor
  • Beşiktaş ile Burak Yılmaz'ın Yolları Ayrıldı

Beşiktaş ile Burak Yılmaz'ın Yolları Ayrıldı

Beşiktaş Futbol A Takımı'nda yer alan takımı teknik sorumlusu Burak Yılmaz ile istifa etmesi üzerine yollarını ayırmak zorunda kaldı.

Beşiktaş spür kulübünün yaptığı açıklama ile 10 Ekim tarihinden itibaren takımın teknik sorumluluğunu üstlenen Burak Yılmaz ile kendisinin istemesi üzerine takımdan ayrıldığını duyurdu. 

Yapıman açıklamada, "Burak Yılmaz’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri yer aldı.

Burak Yılmaz döneminde 6 maç yapıldı

Burak Yılmaz'ın siyah beyazlı takımın teknik sorumluluğunu yürüttüğü dönemde toplam 6 maç yapıldı. 

Sezonun başından itibaren teknik  direktör Şenol Güneş'in yardımcılığı görevini yapıman Burak Yılmaz, deneyimli teknik adamın görevinden ayrılmasından sonra 10 Ekim tarihinde teknik sorumlu olarak görevi aldı. 

Beşiktaş, 38 yaşındaki teknik  sorumlu Yılmaz'ın yönetiminde olduğu dönemde Trendyol Süper Lig'de 4, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise 2 maça çıktı. Karakartal, bu müsabakalarda 2 kez galibiyet ve 4 mağlubiyet gördü.

Ligde İstanbulspor ile Gaziantep FK'yi yenen Beşiktaş, Galatasaray ve Bitexen Antalyaspor'a yenildi. Siyah beyazlı takım, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise Norveç ekibi Bodo/Glimt ile yaptığı maçlarda da mağlup oldu.

Teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın yönetimi ile çıktığı maçlarda 9 kez gol atmayı başaran Beşiktaş, 10 kez de kendi kalesinde gol yedi.