• Haberler
  • Eğitim
  • AÖF Kayıt Yenilemede Son Fırsat! Online Kayıt İşlemleri Nasıl Yapılır?

AÖF Kayıt Yenilemede Son Fırsat! Online Kayıt İşlemleri Nasıl Yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) kayıt yenileme süreci sona eriyor. 18 Ekim Cuma günü güz dönemi kayıt yenileme işlemleri tamamlanacak. AÖF öğrencileri, bu süreci kaçırmamak için online kayıt işlemlerini yapmalı. Peki, AÖF online kayıt işlemleri nasıl gerçekleştirilir? İşte detaylar...

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'nde eğitim gören milyonlarca öğrenci için kayıt yenileme süreci sona yaklaştı. 2024-2025 eğitim-öğretim yılı güz dönemi kayıt yenileme işlemleri, 7 Ekim'de başlamıştı ve 18 Ekim Cuma günü saat 22.00’de son bulacak. Bu tarihten sonra kayıt yenileme işlemleri uzatılmayacak.

AÖF Kayıt Yenileme Son Gün:
2024-2025 eğitim öğretim yılı güz dönemi için planlanan kayıt yenileme süreci 18 Ekim Cuma günü sona erecek. Bu süre içerisinde öğrenciler, kayıt işlemlerini tamamlamazsa, ders seçme ve dönem başlatma hakkını kaybedecek.

AÖF Online Kayıt Nasıl Yapılır?
AÖF öğrencileri, kayıt yenileme işlemlerini online olarak aosogrenci.anadolu.edu.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilir. Öğrenciler, TC kimlik numaraları ve öğrenci şifreleriyle sisteme giriş yaparak, "Ders Ekle/Sil" seçeneğinden ders seçebilirler. Bir yarıyılda en fazla 45 AKTS kredisi olmak üzere 10 ders seçme hakkı bulunuyor. Kayıt sürecini eksiksiz tamamlayan öğrenciler, eğitimlerine güz döneminde devam edebilecek.