Yalı Çapkını 79. Bölüm Fragmanı: Seyran'dan Duygusal İtiraf

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını 79. bölüm fragmanıyla izleyiciyi heyecanlandırdı. Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı dizide, Seyran'ın Ferit'e 'Senden sonra kimseyi sevemedim' itirafı dikkatleri üzerine çekti. Yeni bölüm, 18 Ekim Cuma akşamı ekranlarda olacak.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yalı Çapkını, her hafta olduğu gibi 79. bölümüyle de izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay'ın kaleme aldığı bu sürükleyici hikaye, başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başarılı performanslarıyla göz dolduruyor.

Dizinin yeni bölüm fragmanı, izleyiciyi derin duygulara sürükleyen anlarla dolu. Seyran ve Ferit'in karşı karşıya geldiği sahnelerde, Seyran'ın "Senden sonra kimseyi sevemedim" sözleri damga vurdu. Bu duygusal itiraf, ikilinin ilişkisindeki kırılma noktasını ortaya koyarken, izleyiciler Ferit'in Diyar'dan ayrılıp ayrılmayacağını ve Sinan ile Seyran'ın boşanıp boşanmayacağını merakla bekliyor.

Her bölümde heyecanı doruklara çıkaran Yalı Çapkını, 18 Ekim Cuma akşamı yeni bölümüyle Star TV'de olacak.