Pençe-Kilit Bölgesinde Şehit Olan Askerlerin Ailelerine MHP Lideri Bahçeliden Taziye Telefonu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Harekatı sırasında yaşanan çatışmada şehit olan askerlerin aileleriyle telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Devlet Bahçeli, Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki PKK'lı teröristlerle gerçekleşen çatışmada hayatını kaybeden kahraman Mehmetçiklerimizin ailelerini telefonla arayarak başsağlığı dileklerini iletti. MHP'den yapılan yazılı açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerlerimizin ailelerine duyduğu derin üzüntüyü ifade etmek amacıyla onlarla telefonda buluşmuştur."

Aynı çatışmada yaralanan askerlerin aileleriyle de telefon görüşmeleri gerçekleştiren Bahçeli, geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi. Yapılan açıklamada, "MHP lideri, sadece şehit ailelerine değil, aynı zamanda yaralanan askerlerimizin aileleriyle de empati kurarak, onlara moral ve destek olmaktan geri durmamıştır."

Bu tür duygusal anlarda sergilediği duyarlılıkla Türkiye'ye güç veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terörle mücadeledeki kararlı duruşunu bir kez daha ortaya koymuştur. Şehit ailelerine gösterdiği taziye, ülkenin birlik ve beraberlik duygularını daha da pekiştirmiştir.