Kalpazan Dizisi Canan Kimdir? Şükran Ovalı Kim, Kaç Yaşındadır? Kalpazan Dizisi Oyuncusu Şükran Ovalı Hangi Dizilerde Oynadı?

İzleyicilerin heyecanla takip ettiği Kalpazan dizisinde, Şükran Ovalı'nın canlandırdığı Canan karakteri merak konusu oldu. Peki, Kalpazan'daki Canan kimdir? Şükran Ovalı'nın kariyerindeki diğer yapımlar neler? İşte detaylar...

Yargı dizisinde Derya savcı rolüyle beğeni toplayan Şükran Ovalı, yeni dizisi Kalpazan ile ekranlara geri döndü. Timuçin Esen, Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul gibi ünlü isimlerle başrolü paylaşan Ovalı'nın, Kalpazan'daki Canan karakteri izleyiciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Dizide, sıradan bir darphane memuru olan Adem'in oğluna yaptığı sürprizin ardından ailesinin hayatının nasıl değiştiği işleniyor. Peki, Canan karakteri kimdir ve hikayede nasıl bir rol oynuyor?

Kalpazan Canan Kimdir?
Kalpazan dizisinde Canan, gençliğindeki parlaklığını yitirmiş olsa da hala dikkat çeken bir güzelliğe sahip olan bir kadındır. Zamanla hayatındaki monotonluk ve ekonomik zorluklar Canan'ın ışığını söndürmüştür. Cami imamı bir babanın kızı olarak muhafazakar bir çevrede yetişmiş, ancak hayatındaki arzular Adem tarafından kısıtlanmıştır. Canan, kendi içinde büyük çatışmalar yaşayan bir karakter olarak izleyicilere derin bir hikaye sunuyor.

Şükran Ovalı Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?
1 Nisan 1985'te İzmir'de doğan Şükran Ovalı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. 2017 yılında ünlü futbolcu Caner Erkin ile Roma'da evlenen Ovalı'nın, Mihran adında bir kızı vardır. Oyunculuk kariyerine pek çok önemli yapımı sığdıran Ovalı, "Vazgeç Gönlüm", "Aşk Yakar", "Bir Bulut Olsam" ve "Kötü Yol" gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak "Yargı" dizisinde Derya karakteriyle büyük beğeni topladı.