Kalpazan Dizisi Ayşe Kimdir? Kalpazan Dizi Oyuncusu Deniz Baysal Kimdir, Kaç Yaşındadır? Deniz Baysal Daha Önce Hangi Dizilerde Oynadı?

Teşkilat dizisinde canlandırdığı Zehra karakteriyle büyük beğeni toplayan Deniz Baysal, yeni yapımı Kalpazan dizisiyle izleyici karşısına çıkıyor. Her pazartesi ekrana gelecek olan dizide Ayşe karakterini canlandıran Baysal'ın kariyeri merak konusu. Peki, Kalpazan Ayşe kimdir? İşte yanıtı...

Teşkilat dizisindeki Zehra rolüyle izleyicinin gönlünde taht kuran Deniz Baysal, Kalpazan dizisiyle televizyon ekranlarına geri döndü. Timuçin Esen ve Şükran Ovalı ile başrolü paylaşan Baysal, her pazartesi yayınlanacak dizide Ayşe karakterini canlandıracak. Seyirciler tarafından merakla beklenen Kalpazan dizisinde, Baysal'ın yeni rolü şimdiden büyük ilgi topladı.

Kalpazan Ayşe Kimdir?
Kalpazan dizisinde Ayşe, yankesicilik ve dolandırıcılık bürosunda masa başı çalışan bir polis memuru olarak görev yapmaktadır. Yağmur adında bir kızı olan Ayşe, kırılgan ancak bir o kadar da gururlu ve duygusal zekası yüksek bir kadındır. Erkeklerden uzaklaşan Ayşe'nin hayatı, Kartal'ın karşısına çıkmasıyla tamamen değişir.

Deniz Baysal Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?
5 Nisan 1991 İzmir doğumlu Deniz Baysal, oyunculuğa Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda adım atmıştır. Celal Bayar Üniversitesi'nde uluslararası ticaret bölümünü bitiren Baysal, profesyonel kariyerine Derin Sular dizisiyle başlamıştır. Bitmeyen Şarkı, Babalar ve Evlatlar, Fazilet Hanım ve Kızları, Söz ve Teşkilat gibi dizilerde rol alan Deniz Baysal, Kalpazan dizisiyle televizyon serüvenine devam ediyor.