Demet Özdemir Ve Oğuzhan Koç Cephesinde Sular Durulmuyor! Şimdi De Takı Krizi Ortada

2023 Mayıs ayında 9 aylık evliliklerine son veren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti arasında sular bir türlü durulmuyor.

2023 Mayıs ayında 9 aylık evliliklerine son veren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti arasında sular bir türlü durulmuyor. Boşanmaların ardından her gün yeni bir konuyla gündeme gelen çift arasında şimdi de düğünde takılan takıların problem oldu açığa çıktı.

28 Ağustos 2022 yılında oldukça görkemli bir düğünle dünya evine giren Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti yalnızca 9 ay evliliklerini sürdürdükten sonra boşanma kararı almıştı. Çift yaptıkları görkemli düğünün yanı sıra boşanırken gayet medeni bir yol izlemiş ve sessiz sakin evliliklerini bitirmişti. Boşanma arifesinde birbirleri hakkında herhangi bir kötü söz söylemeyen çift, olayı yakından takip eden takipçilere ve basına demek ki böyle ayrılmak da mümkün sözünü söyletmişti.

Oğuzhan Koç Boşanma Protokolüne Uymuyor

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç cephesinde yeni bir bomba daha açığa çıktı. Aktarılan bilgilere göre Oğuzhan Koç'un boşanma esnasında sunulan ve taraflarca kabul edilen protokole tam olarak uymadığı dile getirildi. İddialara göre düğün esnasında Demet Özdemir'e takılmış olan takılar ve mücevherlerin Oğuzhan Koç'ta kaldığı söyleniyor. Kanun önünde düğün esnasında takılan takıların, kadının sayılmasından mütevellit Koç'un zaten protokol gereği her şeyi yapacağına dair mahkeme önünde söz verdiği de aktarılan bilgiler arasında.

Lakin Oğuzhan Koç'un, mahkeme önünde Demet Özdemir'e dair verdiği sözleri tutmadığı paylaşılan iddialar arasında. Günün sonunda ünlü şarkıcı Oğuzdan Koç'un düğünde toplanan takılardan sadece belirli bir kısmını Demet Özdemir'e verdiği dile getiriliyor. Güzel ve ünlü oyuncunun bu durumdan oldukça rahatsız olduğu, düğünde takılan takıların tamamının kendisine verilmesini istediği aktarılan bilgiler arasında.