BİM 22 Ekim 2024 Salı Günü İndirimlerle Dolu Aktüel Ürünler Kataloğu!

BİM 18 Ekim 2024 tarihli kataloğunun açıklanmasıyla birlikte merak edilen detaylar netleşti. Herkesin dört gözle beklediği bu kataloglar, BİM Aktüel listeleri ve rafları doldururken Salı indirimleri alışveriş severleri memnun edecek. Çok önemli ürünlerin yer aldığı bu kataloglar hakkında merak ettiğiniz her şey burada! İşte detaylar:

22 Ekim BİM kataloğu, 2024 indirimleri ile ihtiyacınız olan ürünleri kolaylıkla bulmanızı sağlıyor. BİM Aktüel kataloglarının yeni sayısı, Salı gününe özel kampanyalarını önceden öğrenmek için büyük bir avantaj sunuyor. Önemli detayları ve katalogların derinlemesine analizini inceleyelim.

BİM 22 Ekim 2024 Aktüel İncelemesi BİM 22 Ekim 2024 katalogları, iki farklı sayfada birçok indirim fırsatını barındırıyor. İlk sayfanın ve ikinci sayfanın detaylı analizi ile bu fırsatları kaçırmayacaksınız. İlk sayfa, temel gıda ürünleriyle dolu. Kampanya un ile başlarken, 10 kg un için uygun fiyatlar sunuluyor. Reçeller, beyaz sirke ve diğer sirke çeşitleri de indirimde. Yaklaşan kış mevsiminin lezzetini artıracak tahin ve pekmez gibi ürünler de bir sayfada yer alıyor. Tuzun bile indirime girmesi memnuniyet veriyor; ayrıca margarinin de indirime girdiğini belirtmekte fayda var. Kahvaltılık gevrekler, tahin helvası gibi ürünler de dikkat çekiyor. Bal, zeytin ve salata çeşitleri BİM Salı raflarında yer alacak.

BİM Salı katalogları, mayonez ve ketçap gibi ürünleri de indirimli fiyatlarla sunuyor. Müşterilerin neden BİM'i tercih etmesi gerektiğini, ürünleri ve fiyatlarıyla açıkça kanıtlıyor. Temel gıda ürünleri arasında pirinç, bulgur, nohut ve salça gibi birçok ürün de yer alıyor. Yemek yapmak için gerekli olan temel ürünleri daha uygun fiyatlarla bulmak için BİM'in 22 Ekim sayfasını incelemek büyük bir avantaj sağlayabilir. Alışverişe başlamadan önce mutlaka bu sayfayı gözden geçirin.

BİM Aktüel kataloglarının Salı fırsatları yine sektörde öne çıkacak. İkinci sayfada sunulan temizlik, kişisel bakım ve hijyen ürünleri adeta sektöre yön verecek. İlk bölümde toz deterjan, çamaşır suyu, çamaşır yumuşatıcı ve katı sabun gibi fırsatlar yer alıyor. Bebekli aileler için 239 TL fiyatla aylık paket bebek bezleri dikkat çekiyor; bu fiyata BİM dışında bulmak zor. Ayrıca kağıt havlu, tuvalet kağıdı, tıraş bıçakları, ıslak mendiller ve deodorant gibi ürünler de uygun fiyatlarla sıralanıyor.

BİM Aktüel kataloglarının “Haftanın Önerileri” sayfasında şampuan, saç kremi, yüz bakım maskesi ve kremleri gibi kişisel bakım ürünleri bulunuyor. Aklınıza gelen birçok ürün, 22 Ekim BİM kataloglarında yer alıyor. Ayrıca yüzük setleri, tekli küpeler, tırnak makasları ve saç bantları gibi çeşitli ürünler de mevcut. Eğer bu fırsatları görmek istiyorsanız hemen sayfayı kaydırın ve görselleri kaçırmayın. Ardından BİM'in resmi internet adresine bağlanarak ürünleri kontrol edebilir ve 22 Ekim'de BİM'in yolunu tutabilirsiniz.

İşte bu kadar, yeni haftada görüşmek üzere! Keşfedilesi katalogları kaçırmayın!