• Haberler
  • Gündem
  • Alparslan Büyük Selçuklu dizisi final mi yapıyor? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi neden final yaptı

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi final mi yapıyor? Alparslan Büyük Selçuklu dizisi neden final yaptı

Türkiye'de TRT 1 ekranlarında izleyicileriyle buluşan ve Akli Film imzasını da taşıyan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi final yapıyor.

Türkiye'de TRT 1 ekranlarında izleyicileriyle buluşan ve Akli Film imzasını da taşıyan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi final yapıyor. Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun tarihi zenginliklerine ve Sultan Alparslan'ın hayatına ışık tutan etkileyici bir yapımdı.

Dizi genelinde; devlet yapısını, siyasi olayları, savaşları ve Sultan Alparslan'ın da hükümdarlığı detaylı bir şekilde de ele alınırken büyük hayran kitlesi de oluşturmuştu. Dizi hayranlarını da üzecek haber gelirken Alparslan Büyük Selçuklu final kararı aldı.

Dizinin final kararı, izleyicileri büyük bir şaşkınlıkla karşıladı. Uzun süredir devam eden dizi, büyük bir merakla beklenen final tarihini de açıkladı.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU FİNAL Mİ YAPIYOR?

Hafızalarda unutulmaz bir iz bırakacak olan Alparslan Büyük Selçuklu, bu akşam final bölümüyle ekranlara gelecek. İlk bölümü 8 Kasım 2021 tarihinde yayınlanmıştı. 61. bölümüyle izleyicilere veda edecek.