Ağlayan Gelin Orhan kimdir?

Türkiye'de TRT ekranlarında yeni başlayacak iddialı projeler arasında yer alan Ağlayan Gelin dizisi için oyuncu kadrosu belli olmaya devam ediyor.

Ağlayan Gelin Orhan kimdir?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'de TRT ekranlarında yeni başlayacak iddialı projeler arasında yer alan Ağlayan Gelin dizisi için oyuncu kadrosu belli olmaya devam ediyor. Dizide Yıldız Aşanboğa'nın yönetmen koltuğunda yer aldığı proje de başarılı senaristler de Ayşe Ferde Eryılmaz ile Nehir Erdem'in yazdığı ifade edildi.

Feyyaz Şerifoğlu'na dizide Yeşil rolüyle eşlik edecek oyuncuya ise henüz karar verilmedi. Aralarında Rabia Soytürk'ün de yer aldığı oyuncularla görüşmeler devam ederken yeni isimle sete çıkacak dizinin de son olarak kadrosuna Ali Berk Reşitoğlu katıldı.

AĞLAYAN GELİN ORHAN KİMDİR?

Reşitoğlu “Ağlayan Gelin”de “Orhan” karakterine hayat verecek. Yakışıklı oyuncu Yasin’in (Feyyaz Şerifoğlu) takım kaptanı olan arkadaşı olarak seyirci karşısına çıkacak. Futbol sahneleri çekilen, başrol kadın oyuncu belirlenene kadar çalışmalarına kısa bir ara veren ekipte Sinan Tuzcu, Ekin Mert Daymaz, Meral Çetinkaya, Sinem Öztürk, Noyan Uzer, Sidar Tublek ve Bala Atabek rol alıyor.