• Haberler
  • Gündem
  • Zeytinburnu'nda Korkunç Olay: Başını Baltayla Kesip Aşağı Attı!

Zeytinburnu'nda Korkunç Olay: Başını Baltayla Kesip Aşağı Attı!

Zeytinburnu'nda akıllara durgunluk veren korkunç bir olay yaşandı. Çatı katında yaşanan kavgada, bir yabancı uyruklu bir kişi, arkadaşını baltayla öldürdükten sonra dehşet verici bir eyleme imza attı. Katil, öldürdüğü kişinin başını keserek aşağıya attıktan sonra çatıdan atladı ve ciddi bir şekilde yaralandı.

Alınan bilgilere göre, korkunç olay Seyitnizam Mahallesi Şehit Erkan Alyanak Sokak'ta saat 10.30 sularında meydana geldi. İddialara ve görgü tanıklarının ifadelerine göre, çatı katında bulunan yabancı uyruklu iki kişi arasında bilinmeyen bir sebep yüzünden başlayan tartışma, kısa sürede alevlendi. Tartışmanın şiddetlenmesiyle birlikte, iki kişi arasındaki kavga büyüdü.

Kavganın şiddetlenmesi ile birlikte bir şahıs eline geçirdiği baltayla diğerini öldürüp kafasını kesti. Bu dehşet verici olayın ardından, şahıs öldürmüş olduğu kişinin kafasını kesip çatıdan aşağıya attı. Adam, daha sonra kendisini boşluğa bırakarak intihar girişiminde bulundu. Sokakta bulunanlar, yaşanan dehşet karşısında şok olurken, olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.