• Haberler
  • Yaşam
  • Tarım Krediden Tereyağına Acayip İndirim! 1 Kilo Tereyağının Fiyatı Yerlere Düştü

Tarım Krediden Tereyağına Acayip İndirim! 1 Kilo Tereyağının Fiyatı Yerlere Düştü

Tarım Kredi'den tereyağına dev indirim. 1 kilo tereyağını satış fiyatı dip yaptı.

Eline çabuk tutan büyük indirimi yakalayabilecek. İndirimleri takip etmeyen acele etmeyenler herkes gibi aşırı pahalı fiyata tereyağı alabilir.

Tereyağı fiyatları zamdan en çok etkilenen temel gıda ürünlerinden birisi olurken tereyağı fiyatlarına gelen büyük zamlar pek çok vatandaşın var olan geçim mücadelesinin de artmasına neden olmuştu. Zaten vatandaşımız zar zor geçinirken bir de fiyatların artması insanlarımızı çok zora soktu.

Süper İndirim

Tereyağı fiyatlarına gelen zamlardan sonra vatandaşlar indirimli tereyağı ararken Tarım Kredi marketlerinden de tereyağına aşırı büyük bir indirim geldi. İndirim sonrasında bir kilo tereyağın satış fiyatı dip yaptı işte indirimli alakalı merak edilen tüm detaylar.....

Tereyağı fiyatlarına gelen yüksek zamlardan sonra Tarım Kredi marketlerinden tereyağına büyük indirim geldi. İndirim sonrasına Tarım Kredi tuzsuz tereyağını 192,50 TL’den satmaya başladı. Bu indirimden sonra birçok indirim takip eden vatandaşımız Tarım Kredi marketlerine akın etti. İndirimden yararlanmak için erkenden gidip alışverişe başladı.

Tarım Kredi de 1 kilo tuzsuz tereyağının fiyatı 192,50 TL’ye düşerken vatandaşlarımız da indirimden yararlanmak için acele ederse daha karlı olabilirler. Tarım kredinin tereyağı indirimi 5 Ekim’de sona erecek. Acele etmeyenler indirimden yararlanamayacak. Bu yüzden acele edin bu güzel indirimi kaçırmayın.