• Haberler
  • Gündem
  • Sosyal Medya Fenomenleri Kıvanç ve Beril Talu Çifti Gürcistan'a Kaçarken Yakalandı!

Sosyal Medya Fenomenleri Kıvanç ve Beril Talu Çifti Gürcistan'a Kaçarken Yakalandı!

Yaklaşık 150 milyon liralık vurgunla suçlanan sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, Gürcistan'a kaçarken yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerin ardından Talu çifti adliyeye sevk edildi.

Sosyal medya fenomenleri Talu çifti 150 milyonluk vurgun yaptıkları iddiasıyla suçlanıyor, çift Gürcistan'a kaçmaya çalışırken Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafında yakalanarak Adliyeye götürüldü.  

Kıvanç Talu Kimdir?

Kıvanç Talu, 1988 yılında Ankara'da memur bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Talu, 2007 yılında reklam yazarı olarak kariyerine başladı. "Var Böyle Tipler" adıyla çektiği kısa, komik videolarla geniş kitleler tarafından tanındı. Kariyerine tasarım direktörlüğü ile devam ettikten sonra 2016 yılında oyunculuk, seslendirme ve sosyal medya alanlarında bireysel olarak faaliyet göstermeye başladı. Aynı zamanda 2015 yılından beri "Var Böyle Tipler" adlı Instagram sayfasını yönetiyor.

Beril Talu Kimdir?

Beril Talu, 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İzmir Özel Türk Koleji'nde lise eğitimini tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Beril Talu, çeşitli reklam ajanslarında çalışarak kariyerini inşa etti.

Bu çift, sosyal medya dünyasında önemli bir yere sahiptir. Ancak, son yaşanan olaylarla adlarını duyurdukları vurgun iddialarıyla gündeme gelmiş durumdalar. Detaylı bir soruşturma sonucunda, çiftin Gürcistan'a kaçışları ve yakalanmaları, kamuoyunu dikkatini çekti. Olayın ardındaki gelişmeler ve mahkeme süreci, ilerleyen günlerde netlik kazandığında haberi güncelleyeceğiz.