ŞOK 24 Temmuz Aktüel Ürünler Kataloğu Yayınlandı! Şok 24 Temmuz Çarşamba Günü Aktüel Ürünler Kataloğunda İndirimli Hangi Ürünler Var?

Şok 24 Temmuz 2024 kataloğunda büyük indirimlerle karşılaşıyorsunuz. Şok marketlerinin aktüel indirim kataloglarında yer alan ve bu Çarşamba sizlerle buluşacak ürünlerde önemli indirimler bulunuyor. Detaylar ve tüm ayrıntılarıyla yeni haftaya hızlı bir bakış atın. İşte katalog tutkunlarının merakla beklediği ürün listeleri:

Şok 24 Temmuz 2024 olarak bildiğiniz bu listelerde 108 farklı ürün var. Herkesin ihtiyacına uygun bir ürünü mutlaka barındıran bu katalog, internetin en detaylı incelemesiyle sizlerle. Fırsatlar, kataloglar ve aktüel ürünler tablosuyla tam anlamıyla 24 Temmuz adına her şeyi burada bulabilirsiniz. İşte fırsatlar listesi…

Şok 24 Temmuz 2024 Manşet Ürünleri ve İncelemesi

Şok 24 Temmuz 2024 kataloglarıyla indirimlere dahil olan yeni fırsatlar ilk kez açıklanıyor. Şok Aktüel fırsat ürünlerinde yer alacak kampanyalarla ev ekonomisi ve alışveriş dengesini sağlayabileceksiniz. Ürünlerden kısaca bahsedip sizleri görseller ve ardından da “Aktüel İndirim Tablosu” ile baş başa bırakacağız.

Mutfak Ürünleri ve İndirimleri

Bu hafta gelecek olan ürünlerde haftanın açılışını Kütahya porselen inci yemek seti yapıyor. 1.299 TL fiyata sahip olan bu ürün, 18 parça olmasıyla dikkat çekiyor. Aynı markaya ait çukur tabak 18 cm ise 69,95 TL fiyatıyla öne çıkıyor.

Çay ve kahve tutkunları için Arzum çay makinesi ve filtre kahve makinesi haftaya damga vuruyor. Çay makinesinde 2.500 adet stok sınırı, kahve makinesinde ise 3.000 adet stok sınırı bulunuyor. Sinbo tam otomatik espresso makinesi ile evinizde lezzetli kahve pişirme imkanı için 2.999 TL ödeme yapmanız gerekiyor. 1.000 adet stokla sınırlı olan bu ürünü her markette bulamayabilirsiniz, bu yüzden resmi online internet adresinden almanız daha doğru görünüyor.

Filtre kahve ve filtre kahve kağıdı uygun fiyatlarıyla kataloglarda yer alıyor. Çay tutkunları için Paşabahçe çay bardakları hem şık hem de kaliteli olarak dikkat çekiyor. Mutfakta ihtiyacınız olan pek çok ürünü buluşturuyor. Borosilikat sürahi, kulplu veya kulpsuz bardaklar bu fırsatların birkaçını oluşturuyor.

Tekstil Ürünleri ve Oyuncaklar

Şok Aktüel kampanyalı ürünleri arasında mutfak ürünlerinin yanı sıra bazı tekstil ürünleri ve oyuncaklar da indirime giriyor. Özellikle son zamanlarda ısrarla talep gören pike yatak örtüsü 249 TL fiyatıyla bu hafta sizlerle buluşuyor. Klimalı yastık 179 TL fiyatıyla raflara taşınırken, ranforce 2'li yastık kılıfı 99,95 TL fiyatıyla kaçırılmayacak indirimler arasında yer alıyor.

Balkon tipi çamaşır kurutmalık ve kanatlı kurutmalık 249 TL ve 319 TL fiyatlarıyla sizleri bekliyor. Kadın ayakkabı, erkek veya kadın terlik ve çocuk terlik ürünlerinin yanı sıra kadın pijama takımlarında da önemli indirimler bu Çarşamba aktüel raflarda yer buluyor. Çocuklarınız için Barbie, Fisher Price, Cars ve Hot Wheels gibi markalara ait oyuncaklar uygun fiyatlı olarak çocukları mutlu etmek üzere sizlerle buluşacak.

Süt ve Süt Ürünleri İndirimleri

Şok 24 Temmuz 2024 kataloglarında bulunan haftanın indirimleri olarak adlandırılan bölümde Mis markalı süt ve süt ürünleri ilk olarak karşımıza çıkıyor. Ürün isimleri ve fiyatlarını tabloda anlattığımız için ayrıca değinmeyeceğim, ancak bu ürünler arasında peynir, süt, yoğurt ve labne ürünleri bulunuyor. Lio markalı zeytin ürünlerinde de önemli indirimler yer alıyor.

Kahvaltıların vazgeçilmezleri arasında çay, fındık kreması, bal ve margarin kase ürünleri de bulunuyor. Yaz günlerinin sıcak anlarından bir nebze uzaklaşmak için dondurmalar uygun fiyatlı olarak raflara taşınıyor. Gün içinde açlığımızı bastırabileceğimiz bazı lezzetli atıştırmalıklar Şok Kataloğu içinde yer bulurken çeşitli içeceklerde de indirimler dikkatlerden kaçmıyor.

Temizlik Ürünleri ve Makyaj Malzemeleri

25 TL ve üzeri alışverişlerde kasada süper indirimler sunacak olan 5 farklı üründe fiyatlar muhteşem görünüyor. Ton balığı, gazoz, deterjan, ıslak havlu ürünleri bu hafta fırsat imkanına kavuşuyor. Şok 24 Temmuz listelerinde her şey temel gıdaya endeksli değil, makyaj malzemeleri ve temizlik ürünlerinde de özel fiyatlar var.

Haftanın Çarşamba fırsatlarında toz deterjan hep ucuz olarak, Finish parlatıcı ve tuz %32 indirimle satılacak. Çıkmayan inatçı lekeler için leke çıkarıcı %30 indirimli olarak satılırken, Cif markalı sprey temizleyicilerde %25 indirim bulunuyor. Haftanın temizlik anlamında en öne çıkan fırsatı ise 2 adet Cif krem ve Domestos çamaşır suyu ürünlerinden oluşan paket 149 TL olarak dikkat çekiyor. Bu ürün 189 TL’den %21 indirime giriyor. Alışveriş listelerinde kaçırılmayacaklar arasına şimdiden bu ürünü yazmakta fayda var.

Kişisel Bakım ve Bebek Ürünleri

Makyaj ürünlerinde maskara, likit ruj, şampuanlar ve kişisel bakım için jilet, tüy dökücü krem ve ağda bantları bu bölümde dikkat çekiyor. Bebelac çocuk devam sütü çeşitleri 185 TL fiyatıyla haftanın önemli indirim ürünleri arasında yer alıyor.

 

ŞOK 24 Temmuz Aktüel Ürünler Kataloğu Yayınlandı! Şok 24 Temmuz Çarşamba Günü Aktüel Ürünler Kataloğunda İndirimli Hangi Ürünler Var?

ŞOK 24 Temmuz Aktüel Ürünler Kataloğu Yayınlandı! Şok 24 Temmuz Çarşamba Günü Aktüel Ürünler Kataloğunda İndirimli Hangi Ürünler Var?

ŞOK 24 Temmuz Aktüel Ürünler Kataloğu Yayınlandı! Şok 24 Temmuz Çarşamba Günü Aktüel Ürünler Kataloğunda İndirimli Hangi Ürünler Var?

ŞOK 24 Temmuz Aktüel Ürünler Kataloğu Yayınlandı! Şok 24 Temmuz Çarşamba Günü Aktüel Ürünler Kataloğunda İndirimli Hangi Ürünler Var?

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2