• Haberler
  • Spor
  • Sevilla Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sevilla Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye'nin milli gururu Arda Güler'in Real Madrid formasıyla ilk çıkacağı karşılaşma nihayet belli oldu. Gelen açıklamaya göre Arda, 21 Ekim'de formayı giyecek.

Türkiye'nin milli gururu Arda Güler'in Real Madrid formasıyla ilk çıkacağı karşılaşma nihayet belli oldu. Gelen açıklamaya göre Arda, 21 Ekim'de formayı giyecek. Arda'nın 21 Ekim'de oynanacak Sevilla karşılaşmasında sahada olması bekleniyor.

Geçen yıl Fenerbahçe'den rekor transfer ücretiyle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Türkiye tarihine geçmişti. Transfer de tüm dünyada büyük ses getirirken Arda'nın ilk antrenmanlarda sergilediği performans da göz doldurmuştu.

Amerika'da kampa giden Arda Güler, burada antrenman sırasında talihsiz sakatlık geçirirekn küçük çapta ameliyat geçirdi. Daha sonrasında da antrenmanlara yeniden başlayan Arda Güler, yeniden sakatlandı ve 3 hafta daha sahalardan uzak kaldı. Arda'nın henüz forma giyemediği Real Madrid ise ligde 9 haftada 8 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Toplamda 20 gol atan Real, kalesinde 6 gol gördü.

SEVİLLA MAÇINDA SAHADA!

İspanya basını, Arda'nın 21 Ekim'de oynanacak olan Sevilla karşılaşmasında Arda Güler'in sahada olabileceğini belirtti. Sevilla karşılaşmasında Arda Güler'in sahada olabileceğini yazdı.

SEVİLAL REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Sevilla Real Madrid karşılaşmasını izlemek isteyenler araştıralara başladı.

Konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi ve maçın 21 Ekim'de saat 19.30'da oynanacağı ve S Sport, S Sport Plus ekranlarından yayınlanacağı bildirildi.