• Haberler
  • Gündem
  • Osmaniye'de Devrilen Yakıt Tankerinde 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Osmaniye'de Devrilen Yakıt Tankerinde 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde meydana gelen kazada yakın tankeri devrilmesi nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza olayı, Osmaniye'nin Bahçe ilçsi D-400 karayolu Kızlaç köyü, Aslanlı Tünile civarında gerçekleşeti. Abdürrahim S.'nun kullanmakta olduğu 31 AKY 129 çekici, 73 SV 970 plakalı tanker Nurdağı istikametinden Osmaniye istikamedine doğru hareket ettiği esnada araç sürücüsünün direkisyon kontrolünü kaybetmesi nedeniyle devrildi. Kazının tesiriyle büyük bir kısmın zarar gören kupa içinde sıkışan araç sürücüsü Abdürrahim S. ve yanında yolcu olarak bulunan Emrah B. olay yerinde hayatını kaybetti. 

Kazadan sonra bölgeye gelen sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri tarafından tanker içerisinde bulunan araç sürücüsü Abdürrahim S. ve yanında bulunan Emrah B.'nin cenazeleri Bahçe Belediyesi'ne bağlı iftaiye arama kurtarma ekiplerinin kesici aletler kullanarak sıkıştıkları yerden çıkartılarak Bahçe Devlet Hastanesi morgunu sevk edildi. 

Tankerin içiresinide bulunan katı akaryakıt ise karayoluna döküldü. Karayolu yaklaşık olarak 3.5 saat trafiğe kapatılarak tankerlerin olay yerinden kaldırılmasından sonra tekrar trafiğe açıldı. 

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.