Netflix Kuş Uçuşu 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

Netflix Türkiye'nin geçen yıl yayınlanan ve büyük ilgi gören projesi Kuş Uçuşu'nun yeni sezonuyla ilgili de ilk haberler geldi.

Netflix Türkiye'nin geçen yıl yayınlanan ve büyük ilgi gören projesi Kuş Uçuşu'nun yeni sezonuyla ilgili de ilk haberler geldi. Dizinin ikinci sezonu büyük bir merakla beklenirken bu kez de dizide, aslanların dünyasındaki görünmezliğinden faydalanarak en tepeye kadar uçan Aslı, aynı yükseklikte süzülmeye devam edebilecek mi?” sorusuna yanıt aranacak. Koray Kerimoğlu’nun yönettiği diziyi  Meriç Acemi yazıyor.

Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un başrollerde buluşturan dizide yeni maceralarıyla 14 Aralık'ta Netflix' seyirci karşısına çıkacak. Dizide de büyük hırsla istediklerini de nihayet avuçlarının da içine alan Aslı karakterinin, hayallerini kurduğu koltuğu doldurmanın gereklilikleri ve beraberinde gelen gerçek sorumluluklar ile yüzleşiyor. Tahtını tecrübesiz bir kuşa kaybeden Lale ise sahip olduğu gücün ardında kaybettiklerini Kenan’ın da desteğiyle yeniden aramaya başlıyor ve hikaye bambaşka yerlere uzanıyor. Ay Yapım imzalı dizide Demircan Kaçel, Burak Yamantürk, İrem Sak, Defne Kayalar, Şifanur Gül de seyirci karşsına çıkacak.