• Haberler
  • Gündem
  • Kuruluş Osman 168. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Türk'ün Bileğini Hiç Kimse Bükemez!

Kuruluş Osman 168. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Türk'ün Bileğini Hiç Kimse Bükemez!

Kuruluş Osman dizisinin 168. bölüm fragmanı, gelecek hafta neler olacağını merak eden izleyiciler tarafından sorgulanıyor. Burak Özçivit'in başrolünü üstlendiği yapım, her çarşamba akşamı milyonları ekrana kilitliyor. Bozdağ Film yapımı olan dizinin 16 Ekim 2024 tarihli son bölümünün ardından fragmanın yayınlanıp yayınlanmadığı araştırılmaya başlandı. Peki, yeni bölümde bizi neler bekliyor?

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kuruluş Osman 168. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Türk'ün Bileğini Hiç Kimse Bükemez!

Tarihi diziler arasında önemli bir yere sahip olan Kuruluş Osman, her bölümde izleyicilerini ekrana kilitlemeyi sürdürüyor. Burak Özçivit ve Özge Törer'in performanslarıyla dikkat çeken dizi, etkileyici hikayesiyle de büyük beğeni topluyor. Dün akşamki bölümüyle reytinglerde zirveye yerleşen dizi, izleyicilere yeni bir fragman sundu.

Kuruluş Osman 168. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: 'Türk'ün Bileğini Hiç Kimse Bükemez!'Yeni Bölümde Neler Olacak?
Yeni bölümde Orhan Bey, Holofira'nın zorla evlendirilmek üzere olduğunu öğrendiğinde onu kurtarmak için büyük bir kaçış planı yapıyor. Düğünden kaçmayı başaran ikili, yolda onları bekleyen tehlikeli bir tuzağa yakalanıyor. Orhan ve Holofira, bu zorlu yolculuğu atlatıp mutlu sona ulaşabilecek mi?

Ayrıca, Lucas ve Karesi Bey'in iş birliği devam ederken, onların Osman Bey'e karşı planlarının ne olacağı yeni bölümde merakla bekleniyor. Diğer yandan, Bala Hatun, Begüm Hatun üzerinde baskı kurmaya devam ediyor. Begüm Hatun'un Bala Hatun'a karşı bir hamlesi olacak mı? Tüm bu sorular, dizinin yeni bölümünde yanıt bulacak.