• Haberler
  • Gündem
  • Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 8. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 8. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi ilk yayınlandığı günden beri izleyici tarafından çok sevildi ve yeni bölümünün yayınlanması heyecanla bekleniyor. İzleyiciler Selahaddin Eyyubi dizisinin yeni bölümünde neler olacağını merak ediyor.

Yapımcılığını Emre Konuk'un üstlendiği ve yönetmenliğini Sedat İnci'nin gerçekleştirdiği Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi, izleyicileri etkileyici bir tarihi serüvene davet ediyor. Senaryosunu Serdar Özönalan'ın yazdığı bu dizi, Akli Film tarafından büyük bir özenle hayata geçirildi. Meraklı gözler, yeni dizi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını araştırmak için arama motorlarına yöneliyor. İşte beklenen anın geldiği ve 8. bölüm fragmanının izleyicilerle buluştuğu an...

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin Büyüleyici Konusu

1169 ile 1193 yılları arasında Suriye ve Mısır Sultanlığı yapmış, Eyyubiler devletini kuran Selahattin Eyyubi'nin destansı yaşam öyküsü Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde ekranlara taşınıyor. Fragmanda, Kudüs'ün fethi ve İslam aleminin yükselişi vurgulanırken, Selahattin Eyyubi'nin "Kudüs fedakarlıktır" sözü ön plana çıkıyor.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin Son Bölümünde Neler Oldu?

Selahaddin ve sadık yoldaşları, Gregor ve onun güçlü adamlarıyla kanlı bir savaşa girişiyor. Askalan'ı ele geçirmeye çalışan Selahaddin, sarayda gerçekleşen Türkmen beyleri suikastıyla karşılaşır. Haçlılara karşı birlik oluşturmak için çağrılan obalar, intikam için kılıçlarını çeker ve Sultan Nureddin'in karşısına dikilir.

Selahaddin, saraydaki suikastın sorumlularını bulmak için harekete geçer. Uyuyan bir örgüt olan Dağın Efendisi liderliğindeki gizli ve tehlikeli örgüt, Müslümanlar arasındaki barışı sona erdirmek amacıyla gölgelerde suikastlar düzenlemeye kararlıdır. Selahaddin, sarayın ve obaların derinliklerine kadar sızmış hainleri bulup Dağın Efendisine ulaşmak için adım adım ilerler.

Sultan Nureddin, ihanet ağını çözebilecek ve kardeş kanının dökülmesini engelleyebilecek midir?

Dağın Efendisi, Zengiler'i Türkmen obalarıyla savaştırma planında başarılı olabilecek midir?

Selahaddin, Haşhaşiler'in gizemli sırlarını ortaya çıkarabilecek midir?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 8. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin Oyuncu Kadrosu

Uğur Güneş, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi yetenekli isimler, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin etkileyici oyuncu kadrosunu oluşturuyor.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin 8. Bölümünde Neler Olacak?

Beklenen an geldi! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin ilk bölümü 13 Kasım 2023 tarihinde TRT1 ekranlarında yayınlandı. Seyirciler, heyecanla beklenen 8. bölüm fragmanını araştırmaya koyuldu. Bu büyüleyici diziyi kaçırmamak için ekran başında olun!