• Haberler
  • Gündem
  • Konya'da Feci Trafik Kazası: 5 Kişi Hayatını Kaybetti

Konya'da Feci Trafik Kazası: 5 Kişi Hayatını Kaybetti

Konya'da karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayalara otomobilin çarpması ile 5 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı.

Kaza olayı, akşam saatlerinde Konya'nın Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi üzerinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre 19 yaşındaki S.S.'nin kullanmakta olduğu 42 DU 949 plakalı otomobil, Yeni İstanbul Caddesinde hareket halindeyken karşıdan karşıya geçmekte olan  yayalara çarptı. Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar edilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.  

Olay yerine gelen trafik polisleri tarafından yol trafiğe kapatılarak güvenlik tedbirleri alındı, yapılan incelemede içlerinde çocukların da bulunduğu 5 kişi olay yerinde can verdiği anlaşıldı. Kaza nedeniyle 5 kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

Kazadan yaralanan 5 kişi ambulanslarla farklı hastanelere sevk edilerek tevadileri başladı. Olayda hayatını kaybeden cenazelerin ise yapılan olay yeri incelemesidenden sonra otopsi işlemleri yapılmak için morga kaldırıldı. Ayrıca hayıtını kaybedenlerin kimliklerinin tespit edilmesi için çalışmalar halen sürüyor. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.