• Haberler
  • Gündem
  • Kahvesine Gülücük Çizdiği Müşterinin Erkek Arkadaşı Baristayı Darp Etti

Kahvesine Gülücük Çizdiği Müşterinin Erkek Arkadaşı Baristayı Darp Etti

İstanbul Bakırköy'de kahve içmeye gittikleri kafede kız arkadaşının içtiği kahveye gülücük sembolü çizen baristayla tartışan bir kişi baristayı darp etti.

İstanbul'un Bakırköy ilçesi Cevizlik Mahallesi Fahri Korutürk Caddesi üzerinde bulunan bir kafede, kız arkadaşıyla bareber kahve siparişi veren çift, barista kız arkadaşının kahve bardığına gülücük işareti çizdi.  

Gelen kahve siparişlerinde kız arkadaşının bardağında gülücük işaretini gören kişi, kahveyi hazırlayan barista ile tartaştı. Tartışma büyüyerek iyice öfkelenen kişi üzerindeki tişörtünü çıkartarak baristaya saldırdı. 

Kavede çalışanlar ve diğer müşteriler saldırıya engel olmaya çalışsa da öfkelenen kişi baristaya arka arkaya yumruk atarak yere düşürdü. Saldırgan yere düşen baristaya bir süre daha vurmaya devam etmesi üzerine müşteriler tarafından uzaklaştırıldı. 

Tartışmadan sonra öfkeli kişinin baristayı yumrukladığı anlar kafede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı. Diğer yandan her iki tarafında birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.