• Haberler
  • Gündem
  • İstanbul'da Şehit Olan Polis Memuru Memleketi Ankara'yı Yasa Boğdu

İstanbul'da Şehit Olan Polis Memuru Memleketi Ankara'yı Yasa Boğdu

İstanbul Büyükçekmeece'de görevi sırasında bir evden ateş edilmesi sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Polis Memuru Cihat Ermiş memleketi Ankara'yı yasa boğdu.

İstanbul Büyükçekmece'de bir evde gerçekleşen silahlı saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Cihat Ermiş'in (29) haberi, memleketi Ankara'da büyük bir üzüntüyle karşılandı.

İhbar üzerine gittiği şüpheli bir evde içeriden ateş edilerek ağır yaralanan Cihat Ermiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Bu acı haber, ailesini ve memleketi Ankara'nın Haymana ilçesindeki yakınlarını derin bir yasa boğdu.

Şehidin ailesi, bu büyük kaybın şokuyla sinir krizi geçirdi. Anne ve baba, İstanbul'a gitmek üzere yola çıkarken, şehidin memleketi Haymana Sındıran köyündeki evinin önüne Türk bayrağı asıldı ve taziye çadırı kuruldu.

Şehidin akrabalarından Ahmet Taşdelen, Cihat Ermiş'i "pırlanta gibi bir çocuk" olarak tanımlayarak, onun içine kapanık ve saygın bir kişi olduğunu belirtti. Mehmet Bakan ise şehidin sevilen bir kişi olduğunu ve çok büyük bir acı yaşadıklarını dile getirdi.

Cihat Ermiş, evli ve iki yaşında bir erkek çocuğun babasıydı ve göreve 30 Temmuz 2018'de başlamıştı. Ayrıca, şehidin eşinin de İstanbul'da polis memuru olduğu öğrenildi.