• Haberler
  • Gündem
  • Hastanenin Acil Servisinde Göğsüne Darbe Alan Güvenlik Görevlisi Hayatını Kaybetti

Hastanenin Acil Servisinde Göğsüne Darbe Alan Güvenlik Görevlisi Hayatını Kaybetti

Trabzon'da bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Acil Servisi'nde yakınlarını ziyaret için gelen ve alkollü oldukları düşünülen 2 şahsın hastanenin güvenlik görevlisi ile yaşadıkları arbede esnasında göğsüne darbe alması sonucu kalp krizi geçiren güvenlik görevlisi bir aydan beri verdiği hayat mücadelesini kaybetti.

Olay, 10 Eylül 2023 gecesi meydana geldi. KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Acil Servisinde gerçekleşen olayda, M.U. (25) ve M.T. (24) adlı iki kişi hastaneye yakınlarını ziyaret etmek amacıyla geldi. Ancak hastane kuralları gereği acil bölüme alınmadılar ve bu durum nedeniyle güvenlik görevlileri ile sözlü bir tartışma başladı. Tartışma kısa sürede fiziksel bir mücadeleye dönüştü ve bir şahıs, güvenlik görevlisi Ali Kemal Sağlam'ın göğsüne yumruk attı. Polisin müdahalesi sonucunda arbede sona erdi, ancak Ali Kemal Sağlam hastane içinde bayıldı.

Kalp atışlarının durduğu tespit edilen Sağlam, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yeniden hayata döndürüldü. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı ve kalp damarlarındaki daralmalar nedeniyle ameliyat edildi.

Arbedenin ardından gözaltına alınan iki şahıs, emniyetteki sorgularının ardından savcılıkça tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. Ancak yaklaşık bir ay boyunca hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi gören Sağlam, dün akşam yaşamını yitirdi. Ali Kemal Sağlam'ın cenazesi, bugün Yomra ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacak.