• Haberler
  • Gündem
  • Gönül Dağı 121. Yeni Bölümünde Neler Oluyor? Taner ile Selma Öğretmen Nişanlanıyor!

Gönül Dağı 121. Yeni Bölümünde Neler Oluyor? Taner ile Selma Öğretmen Nişanlanıyor!

Gönül Dağı'nın yeni bölümü heyecan dolu sürprizlere gebe! Selma Öğretmen'in mantar krizi, Taner ve Selma'nın muhteşem nişan töreni, Elif'in bulduğu bebek, Hüseyin ve Adile'nin beklenmedik nikah macerası ve Dişçi Musa'nın duygusal arayışıyla dolu yeni bölümü kaçırmayın! Türkiye'nin sevilen dizisi 6 Ocak 2024 Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında!

Gönül Dağı, ekranlara geldiği ilk bölümden itibaren her hafta birinci olmanın gururunu yaşayarak 4. Sezonunda da reyting rekorları kırdı. Bu başarıyı sürdürerek yeni yılda da milyonları TRT 1 ekranlarında buluşturmaya hazırlanıyor. 6 Ocak 2024 Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde, izleyicilere yine heyecan dolu, eğlenceli ve hüzünlü olaylar sunulacak.

Selma Öğretmen ve Mantar Krizi: Soruşturma Başlıyor!

Geçtiğimiz hafta yaşanan dramatik olaylarda öğrencileri mantardan zehirlenen Selma Öğretmen, hastaneye kaldırılmıştı. Bu durum üzerine Selma Öğretmen hakkında soruşturma başlatılır. Taner, sevgilisi Selma'nın moralini düzeltmek adına avukat tutarak sorunlarına çözüm arar.

Taner, işle ilgili yaşadığı sorunların ardından üzüntü yaşayan Selma için muhteşem bir nişan töreni düzenler. Ramazan, Veysel, Asuman ve Cemile de bu özel günü paylaşmak için bir araya gelirler. Yeni bölümde nişan töreninde neler yaşanacağını izleyeceğiz.

Gönül Dağı 121. Yeni Bölümünde Neler Oluyor? Taner ile Selma Öğretmen Nişanlanıyor!

Sağlık Ocağı Bahçesinde Bulunan Bebek!

Elif, Sağlık Ocağı'nın bahçesinde bulduğu bir bebekle karşılaşır. Bebeğin kimliği ve annesi hakkında yapılan araştırmalar sonuçsuz kalır. Elif ve Kenan, bu bebeğe süt anne bulma çabasına girerler. Mihriban'dan yardım isteyerek üçüzlerin annesi olup olamayacağını öğrenmeye çalışırlar.

Hüseyin ve Adile: Nikah İşlemleri ve Beklenmedik Olaylar!

Adile'nin kimliğini kullanarak nikah işlemlerini başlatmaya hazırlanan Hüseyin, beklenmedik bir olayla karşılaşır. Rıfat ve Selami arasındaki kavgayı ayırmaya çalışırken Adile'nin kimliğini kaybeder. Peki, Hüseyin, Adile'nin kimliğini bulabilecek mi? Nikah işlemlerinin başlatıldığını zanneden Adile'ye Hüseyin ne söyleyecek?

Dişçi Musa'nın Alzheimer ve Geçmişle Yüzleşmesi

Alzheimer hastalığıyla mücadele eden Dişçi Musa, kasabanın dışına çıkarak bir arayışa girer. Bu arayış sırasında Ciritçi Abdullah ile karşılaşır ve kimi aradığını merak uyandırır. Dişçi Musa, aradığı kişiyi bulabilecek mi? Bu konuda ona kim yardımcı olacak?

Gönül Dağı, Köprü Film/Ferhat Eşsiz'in yapımcılığında, Yahya Samancı'nın yönetmenliğinde, Ali Asaf Elmas, Teoman Gök ve Emel Çokçalışkan'ın senaryosuyla izleyicilerle buluşuyor. Başrollerde Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu yer alıyor, ayrıca dizi kadrosunda birçok deneyimli oyuncu da bulunuyor.