• Haberler
  • Gündem
  • Gebze'de Hafif Ticari Araç Feribot İskelesinden Denize Uçtu

Gebze'de Hafif Ticari Araç Feribot İskelesinden Denize Uçtu

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde hafif ticari araç sürücüsünün kontrolünden çıkarak feribot iskelesinden denize uçtu, kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde hafif ticari araç sürücüsünün dalgınğı nedeniyle kontrolünden çıkarak feribot iskelesinden denize uçtu. Olay güvenlik kameraları tarafından her anı kaydedildi. 

Olay, Kocaeli'nin Gebze ilçesi Eskihisar Mahallesinde bulunan feribot iskelesinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre S.O. (49)'un yönetimindeki 58 HF 922 plakalı hafif ticari aracı sürücünün bir anlık dalgınlığı ile yolu karıştırdı. Hafif ticari araç hızlı gitmesi nedeniyle kontrolden çıkarak denize uçtu. Araç sürücüsü aracın içinden bir şekilde çıkarak yüzerek karaya kadar geldi. Suya gömülen hafif ticari araç etraftaki vatandaşlar yardım için olay yerine geldi. Acil çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri intikal etti. Araç sürücüsüne sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilkmüdahalesi yapılarak Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Suya gömülen aracın ise kurtarma çalışmaları başlatığı belirtildi. 

Görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı

Olay yerini gören güvenlik kameraları her anını kaydetti. Güvenlik kameralarındaki görüntülerden hızla gelen hafif ticari aracın denize uçtuğu ve etraftaki vatandaşların yardıma koştuğu anlarda görüntülerde yer aldı.