• Haberler
  • Gündem
  • Gaziantep'de Düğünde Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Gaziantep'de Düğünde Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Gaziantep'te sokakta yapılan bir düğünde gelinin eski eşi ve yakanları tarafından yapılan silahlı baskın nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

Olay, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Aydıntepe Mahallesinde gece saat 22:30 sıralarında gerçekleşti. İddialara göre, mahalle içinde sokakta yapılan bir düğünde gelinin eski eşi ve yakınlarınca silahlı baskın yapıldı. Düğün meydanında rastgele silahlarla ateş edilmesi nedeniyle 5 kişi yaralandı. 

1 Kişi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Yaralandı

Olay nedeniyle düğün meydanında büyük bir panik meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Silahlı saldırı nedeniyle yaralanan 5 kişi, olay yerinde bulunan vatandaşların özel araçlarıyla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılardan 32 yaşındaki üç çocuk babası Murat Kara ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Düğün evi adeta cenavze evine dönerken, polis ekipleri tarafından hastanede geniş güvenlik tedbirleri alındı. 

Düğün için gelen vatandaşlar, Murat Kara'nın vefat etmesini öğrenmeleri üzerine feryat ederek gözyaşı döktüler. Diğer taraftan yaralıların tedavi altına alındığı hastanede polis ekipleri geniş güvenlik tedbirleri aldı. 

Saldırıyı Düzenleyen Şüpheliler Aranıyor

Düğün meydanına silahlı saldırı düzenleyen şüpelilerin yakalanabilmesi için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.