Gaddar Ekber Baltacı kimdir?

Fox Tv ekranlarının başarılı projesi Gaddar dizisi için yeni oyuncular belli olmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu usta aktör Erdal Özyağcılar'da diziye katıldı.

“Gaddar” dizisi FOX’un flaş projelerinin başında yer alıyor. Fox Tv ekranlarının başarılı projesi Gaddar dizisi için yeni oyuncular belli olmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu usta aktör Erdal Özyağcılar'da diziye katıldı. Kerem Çatay'ın patronu olduğu Ay Yapım imzalı diziyi de Çukur ve Üç Kuruş  başarılı yönetmeni Sinan Öztürk çekecek.

GADDAR EKBER BALTACI KİMDİR?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Merakla beklenen dizinin kadrosuna son olarak ikinci sezonu Gain’de yayınlanan “Şahsiyet” dizisindeki etkileyici performansıyla bir kez daha hayranlık uyandıran usta aktör Erdal Özyağcılar katıldı.

Erdal Özyağcılar, “Gaddar”da Ekber Baltacı adlı, oğluyla çatışma içinde olan acımasız bir kabadayıyı canlandıracak. Hürer Ebeoğlu’nun yazdığı dizide Çağatay Ulusoy (Levent), Onur Saylak (Müdür), Sümeyye Aydoğan (Aydan), Laçin Ceylan (Fatma), Hakan Salınmış (Davut), Fatih Berk Şahin (Rüzgâr), Deniz Özerman (Fikriye), Aytek Şayan (Gürkan) ve Neslihan Yeldan (Oya) başlıca rolleri canlandıracak.