• Haberler
  • Gündem
  • Dilan Polat Tahliye Edildi: Kararı Engin Polat'ın Annesi Duyurdu

Dilan Polat Tahliye Edildi: Kararı Engin Polat'ın Annesi Duyurdu

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından yargılanan Dilan ve Engin Polat çifti, uzun süredir gündemin üst sıralarındaydı. Son olarak sağlık sorunları nedeniyle gündeme gelen Dilan Polat, mahkeme kararıyla tahliye edildi. Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanma kararı, Engin Polat'ın annesi Şükran Polat tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Tahliye haberi, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

1 Kasım 2023'te İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonlarda Dilan Polat, Engin Polat ve aralarında Sıla Doğu'nun da bulunduğu 24 kişi gözaltına alınmıştı. 5 Kasım 2023'te yapılan duruşmada, 16 şüpheli tutuklanmış ve 27 şirkete kayyum atanmasına karar verilmişti.

Dilan Polat Tahliye Edildi mi?

Polat ailesi, tutukluluk süreçleriyle gündemde kalmaya devam ediyordu. Sıla Doğu’nun tahliyesinin ardından Dilan Polat’ın tutukluluğu sürerken, sağlık sorunları nedeniyle tahliye talepleri reddedilmişti. Ancak, son dakika haberlerine göre Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verildi. Engin Polat’ın annesi Şükran Polat, tahliye haberini “Şükürler olsun” diyerek sosyal medyada duyurdu.

Dilan Polat Tahliye Edildi: Kararı Engin Polat'ın Annesi Duyurdu

Polat ailesinin diğer gelini Hazal Erdoğan da Dilan Polat’ın tahliyesini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Dilan Polat’ın tahliyesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırarak en çok konuşulan konular arasına girdi.

Avukat Sevinç Horoz'un sunduğu itiraz dilekçesini değerlendiren üst mahkeme, Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdiğini belirtti.

Dilan Polat Tahliye Edildi: Kararı Engin Polat'ın Annesi Duyurdu