• Haberler
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne Gitmek İçin Öğrenci Servisi Kaçırmış!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne Gitmek İçin Öğrenci Servisi Kaçırmış!

Dün Kadıköy'de öğrencilerin bulunduğu servisi kaçırdıktan sonra, aracı Pendik'te bırakıp kayıplara karışan Tolga N. isimli şüpheli, olayın ardından Ankara'ya gitti ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne girmeye çalıştı. Kapıdaki korumalar tarafından sorguya çekilen şüpheli, ' Buraya gelebilmek için okul servisi kaçırdım' şeklinde konuşunca, şahıs gözaltına alındı.

Dün sabah saatlerinde Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda, özel bir okula ait servis aracı, öğrenci almak üzere durduğu siteden kaçırılmıştı. Bir şahıs, aracın arka lastiğinde sorun olduğunu belirterek şoförü araçtan indirmiş, daha sonra direksiyona geçip içindeki öğrencilerle birlikte aracı kaçırmıştı. Şüpheli, aracı terk ettikten sonra polis tarafından aranmaya başlanmıştı.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak şüphelinin kimliğini tespit etti. 34 yaşındaki Tolga N. isimli şahsın daha önce 13 suç kaydının bulunduğu belirlendi. Şüpheli, bekar ve herhangi bir işi olmayan biri olarak tanımlandı.

İstanbul'da Aranırken Ankara'da Çıktı

Belirlenen adreslerde aranmakta olan şahıs, bambaşka bir yerden çıktı. Servisi Epndik’te bırakan şüphelinin Ankara'ya gittiği ortaya çıktı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne girmeye çalışan şüpheli, korumalar tarafından durduruldu. Şüphelinin çelişkili ifadeler vermesi ve “Buraya gelebilmek servis kaçırdım" demesi üzerine gözaltına alınan şüpheli, Çiftlik Karakolu'nda işlemleri tamamlandıktan sonra İstanbul'a getirilerek Gasp Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde işlemleri tamamlanan şahsın Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildiği öğrenildi.