Beykoz'da Kahvehaneye Silahlı Saldırı: 4 Yaralı

İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan bir kahvehaneye silahlı saldırı düzenlendi, saldırı nedeniyle 4 kişinin yaralandığı bilgisi alındı.

Olay dün gece saat 22:00 sıralarında İstanbul'un Beykoz ilçesi Örnekköy Mahallesi Tepetarla Caddesi üzerinde gerçekleşti. İddialara göre alacak verecek meseleleri nedeniyle bir grup şüpheli silah, satır ve sopalarla cadde üstündeki bir kahvede bulunan gruba saldırdı. Saldırı nedeniyle 4 kişi yaralandı. Olayın ihbar edilmesi üzerine saldırı düzenlenen kahvehaneye polis, olay yeri inceleme ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Yaralanan 4 kişiden ikisinin durumunun ağır olduğu bilgisi alındı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahelelerinden sonra yaralılar hastaneye sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları incelemelerde silahlardan çıkan mermilerin elektirik kablolarına ve çevrede bulunan araçlara zarar verdiği tespit edildi. 

Olay yeri inceleme ve polis ekiplerinin incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldılar. Olay nedeniyle soruşturma başlatıldı. 

Olayla ilgili konuşan Güven Yıldız, “Biz evde oturuyorduk. Çay içiyorduk. Birden sağlı sollu yolu kapatıyorlar. 5-6 tane araba, son model arabalar. İçinde 15-20 kişi var hepsi birden aşağı iner inmez ateş etti. Mermi ablamın kafasının üstünden geçti, Allah’tan değmedi. Biz yerlere yattık. Bir çatışma çıktı. Beş yüz, altı yüz mermi attılar en az. Satırlar, döner bıçakları birbirine girdiler. Kahveci ile kavga ettiler. Aralarında husumet var, alıp veremedikleri bir şey var. Bir tane beyin kanaması geçiren biri var, satırla kafasına vurulmuş. Bir tanesinin döner bıçağıyla kafası kesilmiş. Diğeri ayağından yaralanmış.” dedi.