• Haberler
  • Gündem
  • Bartın'da Kamyonet İlçe Çarpışan Araç Alev Aldı: 1 Ölü 2 Yaralı

Bartın'da Kamyonet İlçe Çarpışan Araç Alev Aldı: 1 Ölü 2 Yaralı

Bartın'da bir araç kamyonet ile çarpışınca alev aldı, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaptığı müdahale ile söndürülen aracın şoförü hayatını kaybetti, kamyonette bulunan iki kişi ise yaralı olarak kurtuldu.

Alınan bilgiye göre, Bartın da Arıt yolu Sipahiler Köyü bölgesinde Sipahiler Köyü yönüne doğru hareket halinde olan ve anayola çıkmaya çalışan Mehmet Bayrak (42)'ın kullanmakta olduğu 67 SE 550 plakalı kamyonet ile, Bartın yönünden gelen 41 yaşındaki Zeyit Baş'ın kullanmakta olduğu 67 AAH 518 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza nedeniyle anında alev alan otomobil yanmaya başladı. 

Alev alan otomobilin sürücüsü Zeyit Baş, çevredeki vatandaşların ve itfaiye ekiplerinin yardımı ile otomobilden çıkartıldı. İtfaiye ekiplerinin yaptığı müdahale ile söndürülen otomabil kullanılamaz hale geldi, kazada yaralananlar ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılarak hastaneye sevk edildi. 

Ağır yaralı olan Zeyit Baş ile kamyonette bulunan sürücü Mehmet Bayrak ve yolcu Hasan Köroğlu (45) sevk edildikleri Bartın Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen otomobil sürücüsü Zeyit Baş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, diğer kazaya karışan kamyonetin sürücüsü Mehmet Bayrak'ın ise hayati tehlikesinin olduğu bilgisi alındı. 

Zeyit Baş'ın evli ve 2 çocuğu olduğu öğrenildi, bir tanıdığının İstanbul'a gitmesi için terminale yetiştirmeye çalıştığı sırada Arıt Beldesi'ne doğru seyir halindeyken kazanın gerçekleştiği ve kullanmakta olduğu otomobilin LPG'li olduğu anlaşıldı.