Kalpazan Dizisi Adem Kimdir? Kalpazan Dizi Oyuncusu Timuçin Esen Kimdir, Kaç Yaşındadır? Timuçin Esen Daha Önce Hangi Dizilerde Oynadı?

Kalpazan dizisinin ilk bölümüyle birlikte gözler Timuçin Esen'e çevrildi. Yakışıklı oyuncu bu yapımda Adem karakterini canlandırıyor. Peki, Kalpazan Adem kimdir? Timuçin Esen hangi dizilerde rol aldı? İşte detaylar...

Hırsız Polis dizisindeki Çınar karakteriyle izleyicilerin hafızasında yer edinen başarılı oyuncu Timuçin Esen, bu kez Kalpazan dizisinde başrolde karşımıza çıkıyor. Dizide canlandırdığı Adem karakteri merakla beklenirken, Esen'in yeni rolü dikkatleri üzerine çekti. Peki, Kalpazan dizisindeki Adem kimdir? Timuçin Esen kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Kalpazan Adem Kimdir?
Kalpazan dizisinde Adem, dışarıdan bakıldığında sıradan ve silik bir adam olarak gözükse de oldukça zeki ve yetenekli biridir. Hayatta her zaman pozitif kalmaya çalışan, ailesine bağlı, saf ve çocuksu özellikleriyle öne çıkan Adem, karısı Canan ve çocuklarına düşkün bir babadır. Modern çağın ahlaki değerlere bağlı, dürüst ve erdemli bir figürü olan Adem'in hikayesi izleyiciyi derinlemesine etkileyecek.

Timuçin Esen Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?
14 Ağustos 1973 Adana doğumlu olan Timuçin Esen, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümündeki eğitimini yarıda bırakıp Mimar Sinan Üniversitesi'ne geçmiştir. Tiyatro eğitimi için İtalya ve ABD'de de eğitim alan Esen, kariyerinde pek çok başarılı yapımda rol aldı. Özellikle Hırsız Polis dizisindeki Çınar karakteri ile büyük beğeni topladı. 2018 yılında Müslüm filmindeki performansıyla adından söz ettiren Esen, Bodrum Masalı, Gönül İşleri, Vicdan gibi yapımlarda da rol aldı.