İnegöl'de Trafik Kazası 6 Yaralı 1'i Bebek

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen feci kazada 2 otomobil kafa kafaya birbirine çarptı, 1'i bebek olmak üzere 6 kişi kaza nedeniyle yaralandı.

Kaza, bugün saat 18.00 civarında Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı kırsal Sungurpaşa Mahallesi yolu üzerinde gerçekleşti. İnegöl'e dönmek üzere yola çıkan bir aile, damat eğlencesinden sonra 16 ABV 015 plakalı otomobilleriyle İstanbul'a doğru hareket etti. Sungurpaşa Mahallesi istikametinden İnegöl istikametine ilerlerken, Gökhan V. (28) tarafından kullanılan 16 ABV 015 plakalı araç, karşı yönden gelen ve sollama yapmaya çalışan Kadir E. (25) tarafından kullanılan 34 GLT 98 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucunda 16 ABV 015 plakalı otomobilin sürücüsü ve araçta bulunan Ayşegül C. (28), Cevriye K. (52), 1 yaşındaki Ege C., Göksel K. (27) ve Ahmet K. (54) yaralandı.

Olay yerine hemen çok sayıda sağlık ekibi ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının stabil olduğu bildirildi. Jandarma komutanlığı ekipleri, kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.